"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Jak klikasz na znajomego masz zaproś do ustawki. Potem zapraszasz kolejnych i pow ciśnięciu graj, jeśli jest was więcej lub 4, gra się rozpocznie, jeśli mniej będą dociągani inni randomowie, ale wtedy będzie wasz wszystkich 8.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Dobra, to jakcoś, to mój battletag to ZapalonyMag#2171
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
No może się uda. :) Może byśmy jakiś grupowy chat stworzyli, ci, co chcągrać, co by wątku nie zaśmicać.
W grupie Hearthstone stworzyłem wontek: "Wspulna ustafka". W nim można się zapraszać na ustafkę. Może będziecie mieli inny pomysł, aby działało to jak najlepiej. Wontek jest w forum: "Ustafka".
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Witajcie. Chętnie pogram i wymuienię się doświadczeniami w hearthstone. Szczególnie interesuje mnie tworzenie talii iosiągnięcie sukcesu w ustawce. Chętnie też z kimś pogram. Mój nick to: AdmirałNagum#2211
Trzeba sporo czasu poświęcić i pilnować interesu zdobywając poziomy żeby kręciło się złoto i punkty. Za niektóre poziomy dostajesz pakiety kart, a inne pakiety kart możesz kupować za złoto.
Od niedzieli, a może i wcześniej jest nowa mini seria. Kosztuje 2500 złota wersja zwykła. Złota zaś 10000 złota.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.