Dostępne gry video

Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer

Started by nuno69 687 posts last post 1 year ago Page 32 of 35

Od czterech osób w górę nie dociąga randomów tylko gra się w pomniejszonym składzie. Jak będziesz chciał to kiedyś bardzo chętnie się przyłączę.
Happy hacking

#622 1 like

Bardzo chętnie, musimy się zgadzać.
W ogóle mój nick podam dla chętnych. Pododawajta mnie tam: StukuPuku#21981
INFP

Chyba nie poszło bo nie powiedziało mi nic że wysłało.
Dla chętnych mój nick:
Paulinux#21411
a gdyby nie poszło to mail
paulinagajoch@gmail.com
Happy hacking

A jak grać ze znajomymi w ustawkę?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Kiedyś przy jednej osobie mi wyskoczyła opcja zaproś do ustawki. W sumie nie wiem kto to ma, a kto nie.
INFP

Raczej wszyscy to mają
Happy hacking

Jak klikasz na znajomego masz zaproś do ustawki. Potem zapraszasz kolejnych i pow ciśnięciu graj, jeśli jest was więcej lub 4, gra się rozpocznie, jeśli mniej będą dociągani inni randomowie, ale wtedy będzie wasz wszystkich 8.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

TO co, możę dziś coś? O jakiejś 20:30?
INFP

Widzę nas 3 online. Jeszcze 1 ktoś i by można popróbować :)
INFP

O kurde, nie widziałam tego ale też dzisiaj miałam problemy z siecią. Ale jutro jak najchętniej
Happy hacking

Dobra, to jakcoś, to mój battletag to ZapalonyMag#2171
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Może teraz? Byłoby 4dośćo nline.
INFP

Kurde, nie widziałam. :D

Anna Frankowska

Możę dziś? :D
INFP

No może się uda. :)
Może byśmy jakiś grupowy chat stworzyli, ci, co chcągrać, co by wątku nie zaśmicać.

Anna Frankowska

#636 Edited

W grupie Hearthstone stworzyłem wontek: "Wspulna ustafka". W nim można się zapraszać na ustafkę. Może będziecie mieli inny pomysł, aby działało to jak najlepiej.
Wontek jest w forum: "Ustafka".
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Witajcie. Chętnie pogram i wymuienię się doświadczeniami w hearthstone. Szczególnie interesuje mnie tworzenie talii iosiągnięcie sukcesu w ustawce. Chętnie też z kimś pogram. Mój nick to:
AdmirałNagum#2211

Trzeba sporo czasu poświęcić i pilnować interesu zdobywając poziomy żeby kręciło się złoto i punkty. Za niektóre poziomy dostajesz pakiety kart, a inne pakiety kart możesz kupować za złoto.
INFP

Od niedzieli, a może i wcześniej jest nowa mini seria. Kosztuje 2500 złota wersja zwykła. Złota zaś 10000 złota.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

od czwartku.