Dostępne gry video

Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer

Started by nuno69 687 posts last post 1 year ago Page 3 of 35

Trzeba coś jeszcze zrobić?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Zainstalować moda.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Hmm, nie mogę zainstalować
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Jest ten sam błąd, który pokazywałam pare wpisów wcześniej
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Jaki system?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

win 10
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Możenie masz miejsca na dysku?

Ok Mam ten błąd.
Hearthstone Access dialog Something went wrong. Please make sure you have Internet access and the required permissions to install games on this computer
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Komunikat w sensie
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Ja się obawiam, że zostaje reinstalka systemu niestety, bo to wygląda tak jakbyś nie miała admina, ale go masz.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Nuno, widziałem że rozwinęłasię dyskusja nt deck managera. Da się jakoś te decki po blindowemu robić?

da się.
Zuza, uruchom jako admin

@Nuno objaśniłbyś co gdzie i jak? Trzeba ocrować czy da się w ciekawszy sposób to robić?

No niestety nie pomogło. I przepraszam, że tu ciągle pisze
Boże, błogosław obsługę
klienta.

@Pates Poczekaj parę dni. Zrobię nagranie.
@Zuza A czy sama gra jest zainstalowana?

Tak
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Zrobione
Boże, błogosław obsługę
klienta.

I jak, działa?

@Nuno no dobra, ale nie możesz tego jakoś objaśnić tekstowo?
Btw, gra u mnie chodzi z takim lekkim jakby opuźnieniem, nvda bo sama gra normalnie. Tak ma być? To ni e przeszkadza jakoś bardzo, ale pytam.