sytuacja z przed minuty, nudzi mi się więdz postanowiłem odpalić chata gpt, pisze mu jakieś pytanie, w między czasie czytam odpowiedź na poprzednie i dostaje komunikat: "czasami chat gpt mówi".
Mam dla kolegi pewną poradę. Jest w trakcie przerabiania konsoli nintendo ds. 4. Jeśli wszystko się zgadza to klikamy przycisk “Start” widoczny u dołu okna. Balteam UWAGA! Ta procedura skasuje wszystkie dane na naszej karcie SD.
Czytam wyposarzenie BMW 325I. Wspomaganie układu kierowniczego Szyby przednie regulowane elektrycznie Kolumna kierownicy regulowana Kontrola działania silnika Check Control ABS - system zapobiegający blokowaniu kół Podłokietnik centralny przedni Podłokietnik siedzeń tylnych Lusterka zewnętrzne regulowane elektrycznie Światła p/mgielne przednie Opisy zdjęć generowane przez Facebooka.
Hmmm. Wyróżniała się także tym, że zamiast kartridży, używała specjalnych dysków wyglądem przypominających ciąg dalszy. Zara. Co to jest ciąg dalszy? Szkoda że nie czytnik, ale ivona wam odpowie.
Ten moment, gdy na liście maili masz nadawców dwóch: Mozilla Foundation oraz Ola (U Progu Sakramentu Miłości) i NVDA komunikuje "Mozilla u progu sakramentu miłości".
Mazda mx-5. Lecę szybko strzałką. hyba coś zabardzo zacząłem manipulować. Masa własna, nie przeczytałem. Liczba miejsc 940. No nie wiedziałem, że do takiego roadstera tylu się zmieści.
Gram w Crazy Party w świecie Wulkan. Jestem w grze Strefa Wulkaniczna. IKiedy sprawdzałam dźwięki do gry, na Eltena, którego miałam odpalonego w tle zalogowała się użytkowniczka, komunikaty nałożyły się na siebie i wyszło: Erubcja Paulinux.
Czytałam książkę. W tle miałam odpalonego Eltena. Dostałam powiadomienie o logującej się użytkowniczce i wyszło coś takiego: Skupiałem się na każdej myśli, która odwracała moją uwagę od tego, jak smakowałaby... Natalia 2000.
Hahahahahahaha, zrobiłaś mi dzień, -- (Monte): Czytałam książkę. W tle miałam odpalonego Eltena. Dostałam powiadomienie o logującej się użytkowniczce i wyszło coś takiego: Skupiałem się na każdej myśli, która odwracała moją uwagę od tego, jak smakowałaby... Natalia 2000.