Dzień, wieczór, noc, rano, powitań wiele ale do sedna przejde. Kiedyś na Klango był taki wontek, który cieszył się popularnością i można było przeczytać w nim ciekawe rzeczy. Dlaczego i tutaj nie miał by zaistnieć? Chodzi np o to, że robimy coś a screanreader zwarjuje i powie cos dziwnego lub coś czytamy a on wetnie Nam się z jakimś komunikatem. Ostatnio czytałem jakąś rzecz i: Witajcie. W dzisiejszym poradniku opiszę "W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis".
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Czyta sobie człowiek artykuł w gazecie i przychodzą powiadomienia z Eltena, tym razem o pojawieniu sie nowego wpisu na śledzonym blogu. "My chcemy iść na skróty, próbując zmieniać obyczaje przez zmianę prawa panstwowego. Omijamy problem kształtowania sumienia..." "Bo najlepsza ponad wszystko kąpiel z pewną Wiolinistką." "Ale co gorsze: ignorujemy osąd sumienia."
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Witajcie, a oto co mnie dzisiaj spotkało. Umawiałam się z kimś na rozmowę przez skype'a. Rzadko ze sobą rozmawiamy, a że burza szalała miałam 12% baterii nie zwróciłam dokładnie uwagi na to co napisał google asystent: Jeśli będziesz chciał zadzwonić, wyślij mi sygnał albo napisz sms-a, od razu zaloguję się do Skype. Podagra
Zdziwiło mnie gdy odpisał: Zmieniłaś nazwę użytkownika na podagra? Szczerze się zmartwiłam obawiałam się, żektoś włamał mi się na konto. Dopiero po chwili doszliśmy do tego, że mój asystencik chciał mi troszku podnieść ciśnienie i zrobić psikusa. Miało być pozdrawiam Magda
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Rząd oznacza liczby naturalne. Niektórzy piszą tytuły filmików na youtubie w jakiś pokręcony sposób i np jestlitera cośtamcośtamcośtam zamiast normalnego słowa i wychodzą takie kwiatki.
Info dla fanów jamraja Crasha Bandicoota. Dowiedziałem się nowej żeczy. The series features a large cast of distinctive characters designed by djgraco. Dla czego się człowieku do tego nie przyznałeś? Wszędzie piszą tylko o jakichś amerykanach!