Eltenowa licytacja na rzecz Fundacji
Wróć do Archiwum Eltena#81 pajper
Rozesłałem informacje dotyczące płatności, jeśli ktoś nie otrzymał, proszę o informację. ;)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#82 damianzegarek
Ja dostałem podwójnie :D ale doszło :D
#83 ambulocet
Ja też otrzymałem i już wysłałem przelew.
#84 damianzegarek
Informuję, że przelewik poszedł, według informacji banku powinien być zrealizowany tego, lub następnego dnia czyli 19 lub 20.07.
-- (pajper):
Rozesłałem informacje dotyczące płatności, jeśli ktoś nie otrzymał, proszę o informację. ;)
--
#85 pajper
Drodzy Eltenowicze!
Mimo że czas wyznaczony na wpłaty za licytację minął 26 lipca, nadal nie otrzymałem wpłaty od użytkowniczek astenka oraz ewelinka.
W związku z powyższym, o czym napisałem także do zainteresowanych w wiadomości prywatnej, jeśli płatność nie zostanie zaksięgowana do 30 lipca godz. 12:00, osoby te stracą prawo do brania udziału w podobnych wydarzeniach w przyszłości, przedmioty zaś zostaną zlicytowane ponownie.
Termin tej dodatkowej licytacji przypadnie na czas od piątku godz. 12:00 do soboty godz. 24:00.
Z uszanowaniem,
Dawid Pieper
#86 misiek
Dla niektórych była najwidoczniej to tylko zabawa. Najśmieszniejsze jest to, że jedna z tych osób wylicytowała przedmioty za ponat siedem stówek z tego co pamiętam. Tacy, niektórzy właśnie są odpowiedzialni. Powinni jeszcze jeśli wpłata nie dotrze przypuśćmy w przeciągu dwóch tygodni dostać półrocznego bana na całego Eltena. Może wtedy by się nauczyli, że aukcje to nie zabawki.
#87 pajper
W związku z brakiem otrzymania wpłat, do jutrzejszej północy można ponownie licytować nieopłacone oferty.
#88 magmar Konto zarchiwizowane
Dawidzie proszę powiedz mi czym jest większa i mniejsza propozycja w ELtenie.
#89 Monia01
Masz napisane w licytacji, którą z propozycji możesz wybrać
🇺🇦 🇵🇱
#90 pajper
Tak, dodam jeszcze, że opisy poszczególnych aukcji pokazują się po wciśnięciu na danej aukcji entera.
#91 magmar Konto zarchiwizowane
Dziękuję.
#92 magmar Konto zarchiwizowane
Z Miśkiem się zgadzam, ten kto nieodpowiedzialnie wylicytował i nie zapłacił powinien dostać bana.
#93 daszekmdn
Tylko niektóre propozycje powtarzają się i w mniejszej i większej, to w końcu jakie one są?
#94 darek1991 Konto zarchiwizowane
Kurczę, Wylicytowałbym, ale interesującej mnie propozycji funkcji i tak nie ma.
#95 balteam
Po prostu Daszek wybierasz propozycję, która ciebie interesuje, jak twoja jest w tej mniejszej, to licytuj mniejszą, albo kupuj większą, jak chceszz.
#96 nuno69
Zgadzam się z Miśkiem. Żałosne.
#97 pajper
W związku z bardzo niską frekwencją, jak podejrzewam w pewnej części związaną z nagłością i niefortunnym terminem licytacji, przedłużam jej trwanie do poniedziałku, godziny 12:00.
Jutro postaram się też napisać do wszystkich wiadomość prywatną.
#98 daszekmdn
Rozumiem przedłużać licytacje bez odzewu, ale te, które już ktoś licytuje? Nieporozumienie.
#99 Paulinux
Dokładnie, zmienianie zasad w trakcie gry jest bardzo niepoważne jak na to, że jest to licytacja prowadzona przez fundację. Już nie mówiąc o tym, że mamy cztery oferty, z czego jedną z nich jest nic.
#100 magmar Konto zarchiwizowane
Duża propozycja nie cieszy się zainteresowaniem. Proponuję żeby zwycięzca sam wymyślił jakąś funkcję np. wyłączenie wszystkich dźwięków czy informacja o osobach które przeczytały wpis na blogu.