Eltenowa licytacja na rzecz Fundacji
Wróć do Archiwum Eltena#41 pajper
O, na przykład teraz.
Ale co ja zapowiadam. To wy szukajcie. Generalnie licytacje będą się pojawiać co jakiś czas, a kto nie sprawdzi, ten straci. :D
No chyba że jakaś dobra duszyczka podpowie w tym wątku. :P
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#42 daszekmdn
Dlaczego w sumie wyświetla się tylko 1 użytkownik licytujący?
Premium: Astenka, cena 410 zł, a wcześniej było to 300 zł, więc hmm, ktoś musiał podbić stawkę.
#43 balteam
Pamiętajcie, że kto wygra licytację, musi zapłacić, a nie tylko tyle, że zwycięży w konkursie kto da najwyższą kwotę: D
#44 papierek
Nowa licytacja! Gorąco polecam!
#45 nuno69
Serdeczniee zaprszam do licytowania aukcji papierka! Sam z wiadomych przyczyn nie policytuję (po prostu nie potrzeuję takiego kursu), ale zapraszam!
#46 nuno69
Można wprowadzić jeszcze swoją ofertę?
#47 papierek
Pojawiła się nowa, bardzo interesująca aukcja, takiej nagrody nie dostaniecie państwo nigdzie!
#48 balteam
@Nuno tak, pisz do Pajpera.
#49 pajper
Licytacja "Nic" została wygrana przez użytkowniczkę ewelinka.
Bardzo dziękuję za udział.
Wszystkie szczegóły dotyczące płatności przekażę zwycięzcom po zakończeniu całej akcji. :)
#50 piter9521
A jak zaśledić licytację?
#51 pajper
Z początku planowałem, ale ostatecznie zdecydowałem się na dużo prostsze rozwiązanie. Po prostu jak ktoś przebije Twoją ofertę, dostaniesz powiadomienie.
#52 piter9521
Dzięki.
#53 papierek
no, tylko uwaga, to się chyba nie pojawi w co nowego, z tego co zaobserwowałem. W każdym razie ładnie nam się licytacja rozprzestrzeniła. Ale że nic zgarnęło 100 zł, to chyba będzie hit tej licytacji.
#54 ambulocet
I w sumie fajny symbol tego, o co tak naprawdę w tej zabawie chodzi.
#55 daszekmdn
Dlaczego autorzy licytacji mogą je podbijać? Na wszystkich portalach aukcyjnych taka praktyka jest zakazana.
#56 pajper
Chyba dlatego, że nie przewidziałem takiego procederu. Ale z perspektywy Fundacji to tym lepiej.
Problem większy jest, gdy pieniądze idą do autora aukcji. Wtedy może sobie wpisać i 9999 zł i nie traci na tym ani złotówki.
W wypadku Eltena... Na ile to etyczne to inna sprawa, ale skutkowo i tak środki trafiają do Fundacji, więc na jedno z perspektywy projektu wychodzi.
#57 pajper
Tak dla tych, co nie wiedzą, dziś i tak do poniedziałku wpadają co jakiś czas nowe oferty, więc polecam tam od czasu do czasu zaglądać. :)
#58 pates
Tak z ciekawości, da się coś jeszcze dorzucić do puli czy nie?
#59 daszekmdn
Pisz do Pajpera :).
#60 Zuzler
Drugą fajną ciekawostką jest to, że licytacja na mniejszą funkcję aktualnie ma większą kwotę, niż ta na większą.