Niewidomi z waszej okolicy
Wróć do Środowisko niewidomych#101 misiek
To my też teoretycznie powinniśmy się znać.
-- (Agata.d):
A z Damianem znamy się jeszcze z przedszkola.
--
#102 Agata.d
@Misiek
No teoretycznie tak, ale jak widać na załączonym obrazku czasem teoria ma nie wiele z praktyką wspólnego.
#103 misiek
To jest ciekawe, bo Damiana znam dobrze, a ciebie nie kojarzę.
#104 Agata.d
No ja mam tak samo, a skoro jesteście tym samym rocznikiem, to powinniście być w jednej klasie.
#105 misiek
Nie, akurat nie jesteśmy jednym rocznikiem.
#106 Agata.d
No to może dlatego jakoś trudniej nam się skojarzyć, chociaż to dziwne, bo z niższych roczników jako tako ludzi znam, a przynajmniej gdzieś tam kojarzę.
#107 Zuzler
No, misiaczki, wąteczek oczyszczony. Na dyskusje o obijaniu samochodów zapraszam na forum "W drodze" do nowego wątku.
#108 KaelaMensha2000
Witajcie,
Mieszkam na podlasiu, ale nie znam nikogo z eltena z moich okolic, albo o tych osobach nie wiem.
#109 mucha
ja jestem z podlasia
#110 Monte
W Pilawie niedaleko Garwolina mieszka taki jeden chłopak, którego kojarzę ze szkoły, ale nie mam z nim kontaktu.
#111 Pitef
W moim rodzimym Aleksandrowie znajdzie się kilkoro, ale to dzieciaczki, więc raczej ani ja, ani nikt ich obecnie kojarzyć nie będzie. Z Łodzi i Zgierza, gdzie obecnie mieszkam: W Zgierzu mam 2 koleżanki, ale nie ma ich tu, Łódź: Pates, Linda, dawniej Agata, Sanklip, DamianZegarek, Przemek R a okolice to na pewno Misiek i marcysia.
#112 Julitka
Zapomniałeś o mnie, zbrodniarzu! :)
-- (Pitef):
W moim rodzimym Aleksandrowie znajdzie się kilkoro, ale to dzieciaczki, więc raczej ani ja, ani nikt ich obecnie kojarzyć nie będzie. Z Łodzi i Zgierza, gdzie obecnie mieszkam: W Zgierzu mam 2 koleżanki, ale nie ma ich tu, Łódź: Pates, Linda, dawniej Agata, Sanklip, DamianZegarek, Przemek R a okolice to na pewno Misiek i marcysia.
--
#113 Pitef
Ahh no tak. Julitka. Jak mogłem zapomnieć!