Forum

W poszukiwaniu utworów muzycznych v2

Kultura i sztuka (forum mieszane]

1 / 2 Następna

daszekmdn

#1 ·

Edytowano
Wątek będzie na bieżąco monitorowany.

Jako, że napisano dawno temu:
Zniknęły też, najprawdopodobniej do momentu ich przeczyszczenia, wątki
"Muzyka klubowa"
i "W poszukiwaniu utworów muzycznych"
z forum głosowego.

I do tej pory nadal cisza, postanowiłem utworzyć ten wątek ponownie, chociaż szkoda, że tamten zniknął, bo teraz może mając shazama odnalazł bym parę fajnych tracków, których szukałem.
Ktoś wie może co to?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

DJGraco

#2 ·

Wie ktoś co to jest, tytół mam jako LUV, ale nie mogę znaleźć wykonawcy. Track zgrany z płyty, gdzie były oznaczenia utworów na płycie ale tylko tytóły i raczej to nie ściema, bo większość porozpoznawałem i się zgadzało. Aha, i rip nie mój, bo to nie moja płyta.

DJGraco

#3 ·

Transcription

Check Check Check 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 제가 쭈들렁 차 한글자막 by 한효주

daszekmdn

#4 ·

Edytowano
Kilkanaście lat temu nagrane via sat na kasetę, kilka lat później w czasie rezygnacji z kaset na rzecz nowych technologii (Tak, był taki moment) zgrane do mp3 gdy niezbyt jeszcze wiedziałem how to.
Szukam sobie takiego utworu, patrz załącznik. Shazam w tedy nie powiedział nic sensownego, bo wykrył zupełnie inny track.

MarOlk

#5 ·

Transcription

Hej, chyba dobry wątek I sprawa trudna, bo poszukuję piosenki Ani nie znam tekstu, ona chyba raczej nie ma tekstu Nie znam wykonawcy, nie znam też stylu Choć prawdopodobnie to jakaś muzyka elektroniczna Słuchajcie, słuchałem ją, śmiejcie się, bardzo dawno Jeszcze w latach 80-tych, jako parolatek Pamiętam tylko linię melodyczną No, ile moja pamięć nie zawodzi Więc sorry, ale będzie odgłos z paszczu Nie postaram się to zanucić, może ktoś coś rozpozna Dajemy No coś takiego O ile się nie pomyliłem Jeśli ktoś coś kojarzy, to napiszcie

MarOlk

#6 ·

Transcription

Hej, chyba dobry wątek I sprawa trudna, bo poszukuję piosenki Ani nie znam tekstu, ona chyba raczej nie ma tekstu Nie znam wykonawcy, nie znam też stylu Choć prawdopodobnie to jakaś muzyka elektroniczna Słuchajcie, słuchałem ją, śmiejcie się, bardzo dawno Jeszcze w latach 80-tych, jako parolatek Pamiętam tylko linię melodyczną No, ile moja pamięć nie zawodzi Więc sorry, ale będzie odgłos z paszczu Nie postaram się to zanucić, może ktoś coś rozpozna Dajemy No, coś takiego O, ile się nie pomyliłem Jeśli ktoś coś kojarzy, to napiszcie

DJGraco

#7 ·

Transcription

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� អាញទៅតែនតំខាសំ culinary ស្ចេះន សំខី bandits ជាងអាញអាញ lawsuits ជាងអាញអ្រធ� separately ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� បច្រាប់ក្រាប់ក្រẊា� detta ចជ្មាងរាប់ិត គនៅគ្រ�ងអ់ក្រាប់ក្រាប់ិត ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ជើឝកលិតាប់ក្រាក់បនៅ� yereអាំមានទូលធ្លាប់ evapor បណ្រាងកូរតិញសំងត់នទ្នួចំផាប់ម៉គុ ខរ។ ប្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប� សុន្លាប់ច្រាប់ម្រាប់ច្ទាំម្រាប់ប្រាប់អ្រថ្រថ់និងធ្មាន។

daszekmdn

#8 ·

Transcription

See, I love some pain.

DJGraco

#9 ·

Zakrótki fragment, ale wygląa mi to na Gazebo - I Like Chopin

Zuzler

#10 ·

Utwór tak, ale to jakaś przeróbka.

DJGraco

#11 ·

Transcription

Don't go with the flow, it's your own show Love your life I would walk a thousand miles to see you smile I would wait a thousand years to hold you tight Hold you tight I've got all the time in the world If you'll be mine I've got all the time in the world If you'll be in my life I've got all the time in the world I've got all the time in the world I've got all the time in the world I've got all the time in the world I've got all the time in the world I've got all the time in the world I've got all the time in the world I've got all the time in the world I've got all the time in the world I've got all the time in the world God bless you idea I would walk a thousand miles to see you smile I would wait a thousand years to hold you tight I'd go out all the time in the world if you'll be mine I'd go out all the time in the world if you'll be in my life I'd go out all the time in the world I'd go out all the time in the world if you'll be mine

biedrona333

#12 ·

poszukuję pewnj piosenki potrzebuję tytół i wykonawcę czy ktoś wie co to jst za utwór?

biedrona333

#13 ·

Transcription

take any chances i can climb any mountain if i fall if i stumble you're my safety net you're the rock i rely on always there in my corner in this life that we're building through the good and the bad i don't need a fairytale lifestyle i don't need a mansion by the sea i don't need riches they won't hurt you all i really need

DJGraco

#14 ·

Ostatni kawałek znaleziony. Dirty Sound Society - All The Time (ADX Remix)

biedrona333

#15 ·

już piosenka znaleziona i rozpoznana

DJGraco

#16 ·

Może podasz ttytół dla potomnych

DJGraco

#17 ·

Transcription

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ដ្� паруត្ដូងឲផ្លើងងដ grote �zeń។ rition ក្រុងក្រាប់ក្�zew果ោទីប់កក្រាប់ក្រ Pool វាប់ក្រ SEÑ ៭មាប់ �изнесម្រាប់ក្រាប់ ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប� ដូចានបិប់លឹងម្រា្ម្សាប់ប្រយាប់ប្រាប់ប្រាប់ëlជាគាវាត�ß្ម្រ� frig ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� កожប់ក្រ� ratt៍នានកមាុតិ� أ៛ថ្រាងញុងត្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រ Shay � government Au ស្ល់បាបនបុងសងពេល់វាត់ការសូកត្តខលាជាទៅឆ្នុងសនៃតែរ តានពីង់ស្តានពីង់បន្ទុនតានត់ស្តា។ ដោយថែ, ដោយថែ ល្នៅក្នៅ ខៅញ្ញ្តាពាពានលៅបំកកនលលដូចនុងពាប់ ខ្ញុងហើយគាត់ពេល់នៅកនៅ ល្លាត់បន្បាបាន្តាន្ត្រូនធាតអេនខ្ញុំពីពីតាត់តានចុំពីត្ត្រូវប់ដើលអ្នុងវាស្តាល់ដំណាំពីត្វាប់ដែម្រាំណាត�

DJGraco

#18 ·

Wrzucam. Może się Eltenowy Whisper na coś przyda. Już odnalazłem tak jeden utwór. A Shazam wyrzuca jakieś podobne tracki, ale nie ten konkretny miks.

daszekmdn

#20 ·

Transcription

Spędzisz, spędzisz, spędzisz jak w mle Lecisz do innego, aby umieć go Bierzesz z niego kasę i opróbisz go Więc czas, czas, czas Jesteś bratem, chcesz go jak najwięcej Aby bawić się, lecz pomyśl trochę Pogoń swe komórki, ile ty chcesz być sparszy Nie zmęczysz się, ja wiem, wiem Jesteś bardzo mocna, ale czy na pewno Siłę masz jak balet, chcesz coś Zabrakniesz od życia, więc trochę przyhamuj I odwróć się od bycia, bycia Taką, taką jaką byłaś Nikt nie cię rozdziesza, więc nie ma z tyłu szukać Ja teraz chodzę z tobą już Więc odejdź, odejdź i zostaw mnie tu Nie chcesz mnie dzisiaj Powiedz tylko słowo A już nigdy więcej Nie zobaczysz mnie O nie, mogę stąd odejść O nie, będę tęsknić O nie, zapragniesz jeszcze Nie, zapragniesz kiedyś Nie, zapragniesz kiedyś Nie, zapragniesz kiedyś

1 / 2 Następna