Sprzedam notatnik brajlowski ibai
Wróć do Archiwum#21 pates
On też nie ma bt. A co do teogo dodatkowego ładowania zaóważ, że słuchawki bt też byś nusiałładować.
#22 Lowca_Androidow
Pates, tak, ale mając urzązenie bez bluetooth i podłączając adapter bluetooth mamy do ładowania 3 urządzenia, z urządzeniem posiadającym bluetooth mamy dwa urządzenia do ładowania.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#23 misiek
No bez jaj, a Plextalk ma bt? Pewnie też nie.
#24 Lowca_Androidow
Nie, Plextalk również nie posiada BT
Z BT jest o ile się nie mylę jedynie Blaze, Victor Trek oraz nie pamiętam nazwy, ale jet to z układem klawiatury brailowskiej
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#25 misiek
Myślałem, że bt to już standard, ale co ja tam wiem. Producenci wiedzą lepiej jak sprzedać urządzenie z przedpotopową konfiguracją za gruby hajs.
#26 pates
@Łowca no to to już zależy wtedy od ciebie czy wolisz plątać się kablem, czy mieć wygodę, ale 3 urządzenia ładować.
#27 Lowca_Androidow
Pates, nie w tym rzecz, chodzi wciąż o sam fakt, że płaci się grubą kasę za takie urządzenie, a nie posiada podstawowego jak na dzisiejsze czasu modułu bluetooth.
#28 pates
No to to wiadomo niestety od dawna
#29 Piotr
To offtop, ale co tam.
Booksense ma bt, jeśli dobrze pamiętam, ale już nie posiadam, a skoro on by miał, to nowsze dziecko Hims, czyli Blaze może też ma, trzeba sprawdzić.
#30 Lowca_Androidow
Już wyżej pisałem, że Blaze posiada bluetooth, ale ja bym tego nie kupił, jakość głośnika porażająco kiepska, wykonanie, tandetny plastik i cena z kosmosu bo ponad 4 tysiące
#31 misiek
Panowie, a może dość tego offtopu?
#32 Adasadula
Mam pytanie: czy jest dostęp do biblioteki centralnej DZDN?
#33 pates
Nie
#34 Adasadula
A czy tą acapellę morzna gdzieś w ECE dokupić?
#35 pates
Tak, jak najbardziej.
#36 Adasadula
A czy mógł byś zrobić próbkę jak SMP radzi sobie z tekstem? Czy on intonuję np.pytajnik ?
#37 DJGraco
Intonuje.
Jak byś chciał to wal śmiało ja mam i mógłbym tobie nagrać próbki jakieś.
#38 pates
Intonuje, ale że oczywiście. Mogę nagrać jak coś chcesz.
#39 papierek
Można gdzieś pobrać SMP pod sapi i mieć pewną próbkę tego, co on potrafi.
#40 pates
Nagram wam kilka nagranek wszelakich. Od razu zaznaczam, że aktualnie wgrane do niego jest zmodyfikowane przezemnie oprogramowanie, mogę zmienić jak ktoś będzie chciał.