5 likes
Trzymaj się! :)
5 likes
Witajcie!
Podliczyłem pisanki z wyzwań, ostateczna lista w drugim wpisie. Informację o nagrodach podam jeszcze dzisiaj.
Podliczyłem pisanki z wyzwań, ostateczna lista w drugim wpisie. Informację o nagrodach podam jeszcze dzisiaj.
4 likes
Witajcie!
Przeglądając listę Pisanek doszedłem do wniosku, że nagrodą będą trzy kody na pakiety premium na dokładnie tyle dni, ile zebrano pisanek. Tak więc jeśli ktoś zebrał 20 pisanek, otrzyma trzy kody na funkcje premium po 20 dni.
To już od takiej osoby zależy, czy chce wykorzystać te kody do przedłużenia wszystkich trzech pakietów o 20 dni, jednego o 60 czy na przykład częścią/wszystkimi się z kimś podzielić. :)
Kody zostaną rozesłane dziś wieczorem lub jutro rano.
Bardzo dziękuję za udział w zabawie!
Z pozdrowieniami,
Dawid Pieper
Przeglądając listę Pisanek doszedłem do wniosku, że nagrodą będą trzy kody na pakiety premium na dokładnie tyle dni, ile zebrano pisanek. Tak więc jeśli ktoś zebrał 20 pisanek, otrzyma trzy kody na funkcje premium po 20 dni.
To już od takiej osoby zależy, czy chce wykorzystać te kody do przedłużenia wszystkich trzech pakietów o 20 dni, jednego o 60 czy na przykład częścią/wszystkimi się z kimś podzielić. :)
Kody zostaną rozesłane dziś wieczorem lub jutro rano.
Bardzo dziękuję za udział w zabawie!
Z pozdrowieniami,
Dawid Pieper
Edited
1 likes
daszekmdn 12
W sumie dlaczego skorowykonałem wszystkie wyzwania po za jednym i przy każdym było podane na pewno więcej niz 10 pisanek.
W sumie dlaczego skorowykonałem wszystkie wyzwania po za jednym i przy każdym było podane na pewno więcej niz 10 pisanek.
2 likes
Dokładnie, ja wykonałam wszystkie, a mam tylko 10, kwestia losowości. Zabawa super! Dzięki Dawid!
Pytanka mam.
1. Mogę zrobić np konkurs w jakiejś grupie i rozdać to?
2. Jaka jest ważność kodów?
1. Mogę zrobić np konkurs w jakiejś grupie i rozdać to?
2. Jaka jest ważność kodów?
Nie mogę aktywować pakietów. Wpisuje kod, i dostaję komunikat, że nie znaleziono kodu.