1 likes
Ojj, obawiam się, że nie. :( Trochę niedopatrzenie.
3 likes
A jeszcze żeby ludzie się tak nie wygłupiali z pisaniem ciągle tylko: OK, no właśnie, zaczekaj, i innych takich wpisów, to by było miłe.
aaaa, to sprawa jasna.
-- (pajper):
--
-- (pajper):
--
1 likes
i nie przedłuzali sztucznie dyskusji albo nie pisali postów w stylu, że piszę ci tego posta, żeby i drugiego posta, żeby ci powiedzieć, że napisałem posta nr 1
1 likes
No przecież jest. Właśnie to jest część zabawy, żeby tak delikatnie było, nie nahalnie.
-- (Anetta):
Moim zdaniem ten dźwięk powinien być bardziej charakterystyczny.
--
-- (Anetta):
Moim zdaniem ten dźwięk powinien być bardziej charakterystyczny.
--
1 likes
To jakiś błąd? wcześniej nie pikało:
Napisz wiadomość do użytkownika, do którego nigdy nie pisałeś - 97 użytkowników ukończyło to wyzwanie (40 pisanki dostępne za to wyzwanie)
wypełniłem już raz tak w niedzielę
Napisz wiadomość do użytkownika, do którego nigdy nie pisałeś - 97 użytkowników ukończyło to wyzwanie (40 pisanki dostępne za to wyzwanie)
wypełniłem już raz tak w niedzielę
1 likes
Bo pisaniki nie dostajesz, potem się będzie losować, jak nie masz dźwięku oznaczonego, co nowego, to znaczy, że zrobiłaś wyzwanie.
1 likes
Nie wiem, czy niektórzy pozauważali, więc dla porządku jeszcze napiszę: są dwa nowe wyzwania.
2 likes
Ekhm, Pates, ekhm...
-- (jamajka):
A jeszcze żeby ludzie się tak nie wygłupiali z pisaniem ciągle tylko: OK, no właśnie, zaczekaj, i innych takich wpisów, to by było miłe.
--
-- (jamajka):
--
1 likes
A propo wpisów w wątkach. Uświadomcie mnie raz, a porządnie, czy wpisywanie treści jak najbardziej pasujących do tematu wątku, ale raz za razem jest traktowane jako coś złego, czy nie?
Mam na myśli taką sytuację, kiedy zamiast napisania jednej dłuuuuugiej wiadomości, wpisuję szereg krótkich, ale ciągle w temacie.
Mam na myśli taką sytuację, kiedy zamiast napisania jednej dłuuuuugiej wiadomości, wpisuję szereg krótkich, ale ciągle w temacie.