Pytania i odpowiedzi

[Windows] ftp

Started by balteam 9 posts last post 4 years ago

Czy jak połączę sięzftp to mogę podglądać pliki? Działa to tak jak google drive gdzie nie muszi pobrać całego pliku żebym go słuchał, tyko po prostu mam jak by strima?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

I odpowiadam sobie, nie da się tak, ale jest to wygodne. Szukam gdzie wybrać zapisywanie plików, ale pewnie zaraz do tego dojdę, w każdym razie filezilla nie jest mi już potrzebna :D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Ale przecież się da! CTRL+Q
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Faktycznie, zmyliło mnie to, że duże pliki sprawdzałem i po prostu jeszcze się plik ładował. Szkoda, że to nie strimuje tak jak google drive.

A czy da się domyślnie łączyć przez sftp?

Musisz mieć plugin
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Dzięki.

Jak skonfigurować plugim do sftp?

Już udało mi się ustawić.