Ooooo, że też ja się szerzej w temacie nie wypowiedziałam, niniejszym nadrabiam to teraz. No to tak: Metallica, Pantera, Down, czasem Slayer, Sepultura i Soul Fly, trochę Anthrax, Tool, ale jak mam nastrój, Anatema, Sabaton, wielka czwórka z Seattle, czyli Nirvana, Alice In Chains, Pearl Jam i Sound Garden, Apocalyptica, trochę Witing Temptation, A Perfect Circle, Dream Theater, System Of a Down, Disturbed, czasem Slip Knot. Z nieco lżejszych to Evanascence, niektóre kawałki Paramore, Skunk Anansie, Closter Keller, Art-Rosis, Moonlight - te 3 ostatnie to polskie. 3 Dors Down, Muse itd. Znajdzie się tego jeszcze trochę, a choćby Black Sabbat, Led Zeplin, the Dors, Ozzy solowo i więcej nie pamiętam w tej chwili.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Ooooo, pisz tak do mje! :D Większość z tego słucham. ;) Aaaale dopisać mogę: Five Finger Death Punch Parkway Drive Oberschlesien Blind Guardian Rhapsody Of Fire Pathfinder Nightwish (najchętniej z czasów Tarii na wokalu) Sabaton Angel Vivaldi Jason Becker Racer X Eric Calderone Yngwie Malmsteen Primal Fear Judas Priest
A z lżejszych: Joe Satriani Scorpiones Guns N' Roses Troche ACDC i wieeeeeleeee ińszych. Polskie też, ma się rozumieć. ;)
@Cinkciarz nie znalazłem żadnych elementów nazistowskich, nic nie było o bialej rasie a o odzyskaniu szacunku jako kraj i o odbudowaniu narodu, etc. Nacjonalistyczne klimaty tak, Naziolskie, nie ten lvl :D
Achh, to akurat przegapiłem. Przyznam, że nie słuchałem jeszcze całej dyskografii. Pomimo wszystko, mają napewno piosenki patriotyczne typu podnieśmy się, więc niektóre są naprawdę warte. Z resztą miłość dla białej rasy jakoś konkretnie mi nie przeszkadza. Szanuję wolność słowa. Twoją rekomendacje Miśku też sprawdzę.
Oni mi się właśnie kojarzą z rasizmem. Kolejbt przykład narodowy socjalizm. Nie mogłam znaleźć odnośnika. To ekhem nie moja estetyka, ale wiem kto zacz, bo kumple łącznie z moim bratem się zasłuchiwali w to cóóóóś.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Jakbyco to priv. -- (djsenter): Achh, to akurat przegapiłem. Przyznam, że nie słuchałem jeszcze całej dyskografii. Pomimo wszystko, mają napewno piosenki patriotyczne typu podnieśmy się, więc niektóre są naprawdę warte. Z resztą miłość dla białej rasy jakoś konkretnie mi nie przeszkadza. Szanuję wolność słowa. Twoją rekomendacje Miśku też sprawdzę.
Ja ostatnio zapchałam sobie dysk takimi rzeczami, że aż tego wymienić się nie da. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska
Zastanawiam się, jak to ogarnąć, bo mogłabym tu wstawić spis tego, co mam, a jakby ktoś coś chciał, to by się ze mną na privie kontaktował, ale nie wiem, czy spis wstawić mogę.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska
No to wstawiam w załączniku spis. :) Jeśli ktoś coś będzie chciał, zapraszam na priv.
No no, koleżanko, całkiem pokaźną kolekcję zgromadziłaś i niewykluczone, że kilkoma pozycjami będę zainteresowana, ale najpierw muszę przejrzeć własne zasoby. -- (Celtic1002): No to wstawiam w załączniku spis. :) Jeśli ktoś coś będzie chciał, zapraszam na priv.
--
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Dzień dobry wieczór. Szukam utworu Cannibal Corpse, który (podobno) ma dwadzieścia minut. Ktoś może kojarzy i mógłby podać tytuł?
Ze studia czy z koncertówki? To musi być dopiero wyrzyg :D Btw. Wyszło niedawno nowe. Co sądzisz?
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
-- (cinkciarzpl): Ze studia czy z koncertówki? To musi być dopiero wyrzyg :D Btw. Wyszło niedawno nowe. Co sądzisz?
--