Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
w poniedziałek spodziewajmy się stabolki. Po becie którą mieliśmy jestem w stanie powiedzieć w końcu dostałem chińską grę która jest przyzwoicie zrobiona, a co naważniejsze jest wciągająca i nie jest tak nudna jak dreamland, który gra się poniekąd sam. Ja już licze godziny.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Ja w ogóle nie mogę zabić zmótowanej kury. Co jedną zabiję to druga mnie zabije. hmm. I oczywiście wskazówek trenera nie da się z kopjować bo jak damy shift c na jego dialogu mamy tylko w schowku słowo copy.
Jeżeli wszystko będzie kopiowało się do schowka to to, co zrobisz z tym tekstem nie jest już zależne od gry. Możesz sobie zainstalować jakiś program do odczytywania schowka przesz NVDA (Clipreader chyba)
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb