Ooo tak, to tera rzucamy się niczym pies na kiełbę. :P, skoro jest to.... Leci, na drugiego lapka to potem pewnie przerzucę, bo to jednak będzie z tych mniej ważnych rzeczy.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
ja już to mam, tyle, że musiałem pare razy pobierać, bo hm wywalało
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
a jak jest z grópami? Są tam?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
chyba hm nie
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Do archiwum Klango wkradł się błąd w systemie sortowania. W rezultacie kolejność wpisów w starszych wątkach się pozamieniała. Poprawiona paczka zostanie udostępniona dziś wieczorem lub jutro, zależnie od prędkości łącza.
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Archiwum zostało przeze mnie zaktualizowane, teraz posty są ustawione w poprawnej kolejności.
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
ale już można je pobrać tak? to poprawione?
Tak
tak dj graco
Suuper rzecz! właśnie sobie paczę kto miał jaki głos z poznanych tu osób, ale 8 lat temu :ddd.
Czy mak ktoś plik klango_archive.rar Szlak go trafił na moim dysku, jest uszkodzony, nie daje się wypakować.
Ja mam, ale przy obecnym Internecie będę wysyłał ze 100 godzin. :D Jak wrócę do Warszawy, podeślę, jeśli nie zapomnę.
@Pajper. Mi też by się przydał, bo mój chyba też jest uszkodzony, nie wszystko się wypakowywuje.
ja tak samo mam., ale był by kłopotz z wrzuceniem.
pates — Post 297 of 380
2020-11-02 20:34
Jak ktoś może, to wrzóćcie proszę bo mi się zagubił gdzieś w czasie i przestrzeni
nie wiem, czy to tylko się tyczy użytkowników bety, ale Klangoarchiwa jest do pobrania w programach.
pates — Post 299 of 380
2020-11-03 10:10
OO, bardzo, bardzo dobrze
i bardzo fajnie mozna wspominać, nie trzeba przez stronke, tak więc brawo.