Ogólne i niemieszczące się do innych działów

Archiwum Klango

Założony przez pajper 380 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 15 z 19

Ooo tak, to tera rzucamy się niczym pies na kiełbę. :P, skoro jest to.... Leci, na drugiego lapka to potem pewnie przerzucę, bo to jednak będzie z tych mniej ważnych rzeczy.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Dzięki. Potem pobiorę.

ja już to mam, tyle, że musiałem pare razy pobierać, bo hm wywalało
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

a jak jest z grópami? Są tam?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

chyba hm nie
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Do archiwum Klango wkradł się błąd w systemie sortowania.
W rezultacie kolejność wpisów w starszych wątkach się pozamieniała.
Poprawiona paczka zostanie udostępniona dziś wieczorem lub jutro, zależnie od prędkości łącza.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Archiwum zostało przeze mnie zaktualizowane, teraz posty są ustawione w poprawnej kolejności.
#StandWithUkraine

Ale link ten sam_

ale już można je pobrać tak? to poprawione?

Tak
#StandWithUkraine

tak dj graco

Suuper rzecz! właśnie sobie paczę kto miał jaki głos z poznanych tu osób, ale 8 lat temu :ddd.

#293 Edited

Czy mak ktoś plik
klango_archive.rar
Szlak go trafił na moim dysku, jest uszkodzony, nie daje się wypakować.

Ja mam, ale przy obecnym Internecie będę wysyłał ze 100 godzin. :D Jak wrócę do Warszawy, podeślę, jeśli nie zapomnę.
#StandWithUkraine

@Pajper. Mi też by się przydał, bo mój chyba też jest uszkodzony, nie wszystko się wypakowywuje.

ja tak samo mam., ale był by kłopotz z wrzuceniem.

Jak ktoś może, to wrzóćcie proszę bo mi się zagubił gdzieś w czasie i przestrzeni

nie wiem, czy to tylko się tyczy użytkowników bety, ale Klangoarchiwa jest do pobrania w programach.

OO, bardzo, bardzo dobrze

i bardzo fajnie mozna wspominać, nie trzeba przez stronke, tak więc brawo.