Ogólne i niemieszczące się do innych działów

Archiwum Klango

Started by pajper 380 posts last post 4 years ago Page 11 of 19

Nie no, ludzie, to była ironia! Wiem, co to jest Messenger! :) Mnie chodzi raczej o jakość i poziom rozmów na Messengerze!
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Nie jest źle. Często rozmawiam w konferęcjach grupowych

O rany, mnie chodzi o sytuację Dawida i p. Macieja! Takich rzeczy nie załatwia się przez Messengera!

Wiem przecież, o również był żart z mojej strony. Tak jak troszeczkę kpina z tym co piszą

A, no to ok. :)

Może wystraszył się telefonu pajpera na podcaście.

a dzwonił?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Tak- o ile Pan Maciej łaskawie się zgodzi.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Jako osoba nie związana z Klango, uważam, że Dawid nie powinien tego upubliczniać. Klango się skończyło, normalna sytuacja, kto chciał to sobie skopiował na własny użytek i nie ma potrzeby robić wielkiego halo, które może zrobić więcej szkody niż pożytku. Za raz zaczną pojawiać się plotki, ktoś co przekręci.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

@Gadaczka: Narzekasz. TO co było publiczna częścią internetu, niechaj taką się stanie. Nie ma żadnych przeciwwskazań..
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

hryniek święta prawda

Nie narzekam. Sądzę, że mogą się tacy znaleźć, którzy będą uważali, że to, co opublikowali na Klango, powinno być na Klango, a skoro portal padł to powinno być wymazane.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

Ale nigdy, podkreślam nigdy to, co jest puszczone w internet, nie zostaje wymazane. A fora były publiczne, więc uważam, że warto to zachować. Tym abrdziej, że oni sami jakoś się nie kwapili, by to wszystko zabezpieczać i każdy mógł się włamać i to sobie zabrać.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Banned

A po za tym droga Gadaczko, Zarówno elten jak i klango jest miejscem poniekąd publicznym. Więc normalnym i logicznym jest, że pewne informacje ujrzały światło dzienne i są dostępne dla wszystkich..

A czy przypadkiem to nie jest musztarda po obiedzie? ktoś patrzył czy przypadkiem na archive.org tego już nie ma?

@Tomecki: TO może być za maly portal.

@Gadaczka: Oczywiście, że się tacy znajdą, ale... Nie znaczy to, że mamy innych pozbawiać dostępu do historii, bo tak się jednemu podoba. DObro ogółu ważniejsze!
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Nie pozbawiacie nikogo dostępu do historii, bo możecie mu indywidualnie przesłać zamiast udostępniać publicznie.

dokładnie kto hce temu wyślijcie i tyle

wtedy narobi się próźb więc bez sęsu. Zresztą niezainteresowani nie pobierają. Proste.

Widziałem kopie strony klango z 2006 roku z takim śmiesznym forum podobnym do chatu. Bez wątków, zwyczajnie wypowiedzi jedna pod drugą, a na samym dole pole edycji :d.