Klango samo w sobie, jako aplikacja, raczej się włączy. Będzie krzyczeć, że nie może połączyć się z serwerem, nie będzie można się zalogować, ale na koncie gościa raczej poleci, tak więc jako odtwarzacz posłuży i w Kościanego Pokera będzie nadal można pograć. :) Przynajmniej tak mi się wydaje.
Przeżywacie to jak stonka wykopki. Nie ma czego żałować. Twórcy sami są sobie winni, Dawid postanowił kontynuować ideę słonecznego okna i wyszło mu to calkiem nieźle. Wszystko musi kiedyś przeminąć. Tak to wszystko działa, ale to, że coś się kończy.... Może być początkiem czegoś lepszego. Klango ani nie działalo na wine, no powiedzmy sobie szczerze... Nie daje obecnie za bardzo nic co ma Elten, no może dla tych co pobierali sobie podcasty, nie wiem czy Elten pozwala na to czy nie, no i kościany poker o którym tu się rozpisujecie ale ja w to to grać nie umiem i myślę, że i tak bym nie grał.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Mam dokładnie to samo u siebie. :/ --Cytat (Puszkin): Nic, po prostu jest ten nagłówek data export, a linka do pobrania nie ma.
--Koniec cytatu
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."