EltenLink

Mega i problem z pobieraniem

Wróć do Sieć i przesył danych

#1 DJGraco

Hej,
chciałem pobrać plik z mega aż tu mi mówi przekroczono jakiśśmiesznawski limit. Ja nawet nie wiem o co chodzi. Nigdy wcześniej tego nie miałem. Co mogę w tym przypadku zrobić?

2021-01-07 19:21

#2 misiek

Czy internet nie jest zbyt wolny?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2021-01-07 19:45

#3 DJGraco

Nie, internet jest spoko, próbowałem pobierać i firefoxem i chrome i to samo

2021-01-07 20:14

#4 Lowca_Androidow

Jeśli masz windows 10 to użyj Edge, tu chodzi o jakiś bufor przeglądarki.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2021-01-07 20:40

#5 DJGraco

Używałem chromium, więc to to samo co edge i nie poszło, ale sprubuję dla zasady

2021-01-07 20:41

#6 DJGraco

Dobra, puki co ms edge pobiera ten plik.

2021-01-07 20:46

#7 Lowca_Androidow

chromium to nie to samo co Edge, to, że pracują na tym samym silniku nie oznacza, że to to samo.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2021-01-07 21:55