problemy ze stroną messenger.com
Wróć do Problemy z oprogramowaniem#21 cinkciarzpl
Dokładnie daszku, mówię o stronie dla komputerów, czyli www.facebook.com nie o mobile czy innych wynalazkach. I nie jakoś się da, tylko normalnie jest przycisk messenger i dostajemy taki prościutki widok z czatami pod linkami zaetykietowanymi imionami rozmuwców. :)
#22 Julitka
A on wtedy nie kieruje na stronę messenger.com właśnie?
-- (cinkciarzpl):
Dokładnie daszku, mówię o stronie dla komputerów, czyli www.facebook.com nie o mobile czy innych wynalazkach. I nie jakoś się da, tylko normalnie jest przycisk messenger i dostajemy taki prościutki widok z czatami pod linkami zaetykietowanymi imionami rozmuwców. :)
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#23 mucha
kieruje przynajmniej w win 10
#24 DJGraco
Mnie też kieruje
#25 Monia01
Nie, kilka wiadomości macie w takiej normalnej tabelce, o ile pamiętam. I z tej tabelki da się normalnie korzystać. Problem się pojawia, jeśli chcecie przeczytać więcej wiadomości, bo wtedy to przez Messengera trzeba
🇺🇦 🇵🇱
#26 Zuzler
Tak było na m.facebook, dopóki działało to tam jakkolwiek. TO na dużym fb też tak?
#27 Monia01
Tak, tylko że na m.facebook była chyba lista, a na facebok.com jest tabelka
🇺🇦 🇵🇱
#28 Julitka
Na m.facebook to było wszystko, a nie tylko kilka, no i pod nagłówkami.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#29 Monia01
To jakoś inaczej to pamiętam chyba :D
🇺🇦 🇵🇱
#30 cinkciarzpl
pamiętajcie że:
m.facebook to nie to samo co
mbasic i dla tego może się coś rużniło. Na mbasicu było tylko max 2 3 wiadomości, jak chciałeś więcej musiałeś klikać stosowny link który pokazywał też tylko kilka wiadomości. Dupne to było.
#31 mucha
ale i tak to było dużo lepsze niż to co jest teraz
#32 Julitka
messenger.com nie jest zły, tzn. nie byłby, gdyby te linki np. przy czytaniu strzałką pokazywały się normalnie, no i gdyby liczba wyświetlanych wiadomości była w miarę usystematyzowana.
#33 papierek
dlatego pobrałem na win10 aplikacje z microsoft store
#34 Monia01
Która też nie jest zbyt wygodna :P
🇺🇦 🇵🇱
#35 DJGraco
Nigdy UWP.
Takie skromne moje zdanie
#36 balteam
Dla mnie spełnia swoje zadanie czyli pokazuje historię wiadomości, da się odwtorzyć głosowe, tylko niestety chyba czasami przeskakuje, zwłaszcza jak dużo ludzi pisze w konwersacji.
#37 Monia01
Zadanie spełnia, ale nie jest wygodna
🇺🇦 🇵🇱
#38 denis333
Dobrym patentem na w miarę wygodne korzystanie z messengera jest ogarnianie appki w trybie formularzy nvda, i przechodzenie między sekcjami klawiszem tab. Nie działa to niestety na liście wiadomości.
#39 Julitka
A ta właśnie też jest problematyczna. :(
-- (denis333):
Dobrym patentem na w miarę wygodne korzystanie z messengera jest ogarnianie appki w trybie formularzy nvda, i przechodzenie między sekcjami klawiszem tab. Nie działa to niestety na liście wiadomości.
--
#40 denis333
Eee. U mnie całkiem dobrze działa. Czasem tak jak ktoś tu wspomniał skacze na liście wiadomości w konkretnej konwersacji.