studnia dusz

studnia dusz

Started by balteam 41 posts last post 1 year ago Page 1 of 3

Witajcie, studnia dusz to już stary polski mud, podobny do Laca, jest tam chyba z 12 profesji do wyboru, można wbić maksymalnie 91 poziom, wyższy poziom tylko za zasługi. Na 91 poziomie można jeszcze robić zadania, za które otrzymuje się klejnoty ,a za nie można uczyć się drobnych czarów.
Studnia aktualnie to wymarły mud, ale kto chce niech gra, dla ułatwienia gry, wrzucam wam spis questów, krain i wszystkiego.
dane do połączenia się z mudem:
studniadusz.pl
port 4004
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Kiedy to było takie popular?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

na pewno przed rokiem 2006 jak się nie mylę, nie było to populane jak arkadia, ale garło ponad 20 ludzi na raz.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Ja pamiętam jeszcze w 2 trzynastym było tam fajnie.
radio plays is super

A teraz?

#6 Edited

A teraz jest po zmianach i w sumie dużo się nie zmieniło, łatwiej poziomy wbić, graczy 0, napoje wypadają z ciał potworów po zabiciu, które nic prawie nie dają, po wbiciu levela przywraca się nam hp na 100% wraz z maną i mv.
No i niektóre postacie zostały utracone z 2 lata temu, np. mój wilkołak na 91 lv.
Generalnie nie wiem poco teraz w to grać, ale jak ktoś lubi to serwer przynajmniej kilka dni temu stał.

To troszkę jak w alterze

ani troche, jak w alterze
po co mi sygnatura?

ooo to jeszcze to hula

Tak, po przerwie, ale jest reaktywowane, tylko jak pisałem, poznikały niektóre postacie, klany, no i nie wiem czy częściej niż raz na tydzień ktokolwiek tam się loguje chociaż na minutę.

skoro reaktywowali to może czas zacząć i zasilić server ja w sumie nigdy w to nie grałem

A jak tam chcesz, samemu w to grać, powyżej 90 poziomu tosłabo,chyba, że z różnymi mobami, któe ciebie w stu procentach osłaniają, ale jak to zrobić to już pozostawiam waszej zabawie, w każdym razie jak siępomyśli to po otchłani samemu można latać niektóymi profesjami, np. wiedźminem.

wiem to w końcu są gry MMo czyli są nastawione na granie w grupach, no ale spróbuję się zatopić, bo nie miałem okazji

nie wiem. Można spróbować. Balteam mówisz, że mało ludzi tam gra?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Nie, mówię, że nikt tam nie gra.

mój błąd. A na czym jest oparta?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Jeśli chodzi o silnik to na diqu, a jeśli chodzi o to czy na jakiejś książce, to nie, różne są tam krainy.

Chodziło mi o to, na jakiej książce to jest oparte. Dzięki. :)
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Na żadnej po trochę ze wszystkich. Wiedźmin tam jest Np.
radio plays is super

Ta, Pan Tadeusz tam też jest np. Można Zosię spotkać co na podwórku karmi kury. :D Także tego, mnie to zniechęciło wlasnie :D
Najwyżej co tam osiągnąłem to był level bodajże czterdziesty ósmy. Wtedy zagadał do mnie wiz, informując co nastepuje:
Witaj, Twoja postać generuje jakieś błędy, niestety musimy ją usunąć.

Mój komentarz: xD

No i potem to się człowiekowi odniechciewa, jak poświęca swój czas, a tu bez możliwości obrony biorą i wyp... w kosmos.
INFP