Forum

Ogłoszenie: W Białymstoku od niedawna funkcjonuje sklepik cerkiewno-spożywczy z produktami sprowadzanymi prosto z Grecji

Wątki archiwalne

bratczyk96

#1 ·

1 likes
Dla lubicieli wielukulturowych smaków mam bardzo dobrą informację. W Białymstoku już jakiś czas funkcjonuje sklepik cerkiewno-spożywczy z greckimi produktami Wizantio. W tym sklepiku można kupić nie tylko prawosławne ikony napisane w greckim stylu. ale również produkty spożywcze takie jak grecka kawa i herbata, grecka nutella oraz kilka innych produktów. Wszystko jest sprowadzane orginalnie prosto z Grecji. Grecką nutellę już próbowałem i jak dla mnie jest ona lepsza od polskiej i niemieckiej. Zainteresowanych zachęcam do udzielania się w tym wątku. Można również zadawać pytania. To co będę wiedział to odpowiem, a jak nie to spytam się u źródła i wtedy napiszę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

daszekmdn

#2 ·

Czy jest internetowa wersja tego sklepu?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

bratczyk96

#3 ·

Jeszcze nie wiem, ale jak się dowiem to napiszę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

zywek

#4 ·

Gdzie on jest konkretnie?

bratczyk96

#5 ·

Wersji internetowej sklepik jeszcze nie ma, ale trwają nad tym prace.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

zywek

#6 ·

pytam o stacjonarny gdzie jest?

bratczyk96

#7 ·

Za przystankiem Sienkiewicza/Rynek Kościużki.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

zywek

#8 ·

Dobre, się przejdę kiedyś.

bratczyk96

#9 ·

1 likes
Od następnego poniedziałku czyli od pierwszego lutego sklep się przenosi. Od przyszłego tygodnia sklepik cerkiewno-spożywczy będzie się znajdował pod adresem Lipowa 15 jeśli jest ktoś zainteresowany kupnem w siedzibie sklepiku Wizantio.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

iwkan

#10 ·

Och, grecka kawa jest super! Kiedyś próbowałam. I jest też specjalny czajniczek do jej przygotowania. Szkoda, że sklep jest tylko w Białym stoku. W przyszłości jak będzie możliwość zakupu przez internet, to poproszę o informację.
Слава Україні! Sława Ukraini!

bratczyk96

#11 ·

Dobrze. Jak będę wiedział, że już jest wersja internetowa to napewwno tutaj napiszę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

pates

#12 ·

Ja myślę, że jak odniosą sukces to będą się rozrastać.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

bratczyk96

#13 ·

Stronę fejzbukową z tego co wiem to już mają. Natomiast obecnie jeszcze trwają pracę nad zwykłą stroną internetową.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

iwkan

#15 ·

Bardzo dziękuję
Слава Україні! Sława Ukraini!

bratczyk96

#18 ·

Niestety! Sklepik ten zakończył swoją działalność. Przepraszam, że dopiero teraz informuję o tym.
Pozdrawiam

bratczyk96

#19 ·

Natomiast jeśli chodzi o greckie produkty spożywcze to można kupić je w sklepiku cerkiewnym Galilea znajdującym się w Bielsku podlaskim. Jak mają swoją stronę internetową i jeśli się zgodzą o ile prowadzą sprzedaż wysyłkową to tutaj na pewno podam ten adres. Sklepik ten nie prowadzi sprzedaży mydeł i innych kilku kosmetyków tak jak to miało miejsce w Vizantio.