Elten 2 - betatesty
Wróć do Archiwum Eltena#1301 denis333
Dokładnie. Propozycje na osobne wątki.
#1302 piotrpawel
Też potwierdzam że pisanie znacznie się poprawiło.
#1303 jamajka
Ja niestety się nie wypowiem, bo elten już dawno mi literek nie zjada, a jak zjada spacje, to na bank
komputer, a nie elten, bo klawiaturę mam pod tym wzglęem beznadziejną
#1304 denis333
Właśnie ci d zjadło ;)
A mi w najnowszej becie zniknął dźwięk na powiadomienia o nowych zdarzeniach.
#1305 jamajka
No właśnie to nie przez elten, było między dwoma polskimi znakami. Asus nie trawi polskich znaków, a
jak już trawi, to z pół minuty. :d
#1306 matius
Test szybkiego pisania, Nie wiem, ale działa i jest dobrze.
#1307 matius
Rzeczywiście program działa szybciej.
#1308 piotrpawel
Od poprzedniej bety zauważyłem, że klawiatura stała się"nadwrażliwa", czyli trzeba bardzo szybko nacisnąć
np. strzałkę aby przeniosło tylko do następnej pozycji a nie jeszcze niżej.
#1309 matius
Momętawi czasami muszę wcisnąć strzałkę powrotną, bo pujdzie zadaleko.
#1310 matius
Zauważyłem, że jak przyszło powiadomienie, że jest nowy wpis w śledzonym wontku, to ja sobie coś czytałem
w Eltenie, a to plumkało i plumkało. Wiecie, ten dźwięk powiadomienia. ie dał spokoju dopuki nie wszedłem
w powiadomienia. I jeszcze kiedy otwieram powiadomienia, oprucz powiadomienia mam nowe wiadomości 0i
to nie znika. Jak wyczyszcze to nic nie ma. Jak przyjdzie nowy wpis to nadal nowe wiadomości 0 Też tak
macie?
#1311 lukasz1993258
ja nie.
#1312 matius
Ciekawe, ale najbardziej przeszkadza ten dźwieńk jak jest powiadomienie i tak sobie plumka i plumka
#1313 lukasz1993258
Dawit musiał by to zobaczyć. kiedyś miałem coś podobnego. tyle, że niby byłem informowany o wiadomościach
czy o nowych wpisach, ale wyskakiwało, że nie ma nic nowego.
aa jeszcze faktycznie miałem tak, że był podobny kłopot z wiadomościami, ale ruwnierz zostało to umnie
naprawione.
#1314 Kasia
Mi nic nie plumka. Ale byłabym wdzięczna, gdyby te ptaszory były ciszej, przy pobieraniu czegoś, aktualizacjach,
czy np ładowaniu pliku na you tube.
#1315 lukasz1993258
Albo zmiana dźwięku oczekiwania uwzględniając możliwość ścisZania.
#1316 Kasia
Oooo. To to to.
#1317 lukasz1993258
bo faktycznie te ptaszki troszeczke po jakimś czasie są denerwujące
#1318 Kasia
To znaczy, dla mnie niechaj sobie śpiewają, ćwierkają. Ale przy pobieraniu eltena, aktualizacji, to mało
bembenki mi nie pękną :D bo to chwile trwa, takie to głośne ćwierkadło haha.
#1319 lukasz1993258
Dziwnie Elten zachowóje się gdy stracimy połończenie z internetem. kiedy utracimy połończenie, wuwczas
Elten jak by się definitywnie mrozi. trzeba zamykać z procesów.
#1320 Kasia
Hmm. Mi mówi tylko, elten, brak odpowiedzi. A jak odzyskam internet, to się budzi i działa normalnie