Mam dość. Jak jestem zalogowany jako l ostre ywek to jestem w osobach online. Jak zrobię $name = "żywek" żeby móć tworzyć wisy i normalnie korzystać z programu to znikam z osób online. Paranoja totalna to chyba jest.
Witam po dłuższej nieobecności. Kilka dni mnie tutaj nie było z powodu grubszej awarii kompa, ale mniejsza o to. Już jestem, będę i nie mam zamiaru opuszczać Eltena. Jednak po tej sytuacji miłe zaskoczenie- po formacie kompa mogę w reszcie normalnie pobierać tematy dźwiękowe. Do tej pory nie wiem czemu wcześniej się nie dało, ale najważniejsze, że w reszcie wszystko jest w porządku. Wszystkim zaangarzowanym w rozwój Eltena a w szczegulności tobie Dawidzie życzę wszystkiego najlepszego, jak najmniej awarii programu i tego, rzeby elten trzymał się jak najdłużej to tylko możliwe. Pozdrowionka dla wszystkich.
przy funkcji czytaj do pliku mam tak jak wczoraj Łukasz tylko, że po z aktualizowaniu dziś eltena. Czyli po ustawieniu zapisu foldery i nazwy, prędkości itp. i daniu hm tam jest chyba zapisz w wybranym folderze nie ma nic mimo, że powiedziało, że czytanie już jest zakończone.
no implicit conversion from nil to integer Section056:230:in `call'Section056:230:in `youtubesearch'Section056:162:in `loop'Section056:306:in `youtubesearch'Section013:3:in `main'Section065:26Section065:24:in `loop'Section065:30
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
NO TERAZ UDAŁO MI SIĘ ZAIMPORTOWAĆ PLIK TXT NA MP3. DZIWNIE CZYTA. CHYBA MA PROBLEM Z POLSKIMI ZNAKAMI, I CIĄGLE MUWI ZNAK TOWAROWY, A NAPODGLĄDZIE CZYTA NORMALNIE.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
A ja zaobserwowałam inną rzecz. Nie wiem, czy to tak jednorazowo, czy jeszcze jakoś pokrętnie, ale jak mam laptopa w uśpieniu i mam otwartego Eltena, po czym budzę tego laptopa z uśpienia, to muszę zamknąć eltnea i uruchomić go ponownie, żeby mi pokazało rzeczy z co nowego.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska