Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Poprzednia 153 / 162 Następna

zywek

#3041 ·

1 likes
Da się coś zrobić z tymi literami dla Windowsów 7 itd? Bo pomimo przełączenia wine na win10 dalej są krzaki

misiek

#3042 ·

Beta nie zapamiętuje mi automatycznego logowania na Win10 od wczoraj.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

misiek

#3043 ·

Dobra- już jest ok. Nie było tematu.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

jamajka

#3044 ·

1 likes
Po powrocie alt tabem do eltena, dodam, że z innego otwartego okna, bo to wydaje się mieć znaczenie, naciśnięcie jakiegokolwiek klawisza powoduje otwarcie menu. Np. jak wracam i naciskam f10, on sobie otwiera menu
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

tomecki

#3045 ·

Potwierdzam, chociaż nie zawsze.

lukasz1993258

#3046 ·

Potfierdzam ten sam problem.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Julitka

#3047 ·

Zrobiłam do tego osobny wątek - problem mam ten sam, chociaż u mnie otwiera forum.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

misiek

#3048 ·

Prawda- potwierdzam.

DJGraco

#3049 ·

undefined method `receiver' for nil:NilClass
Section060:393:in `update_messages'Section060:47:in `main'Section060:38:in `loop'Section060:49:in `main'Section079:51Section079:47:in `loop'Section079:55

Paulinux

#3050 ·

1 likes
Takie cudowne jest zdawanie betowych raportów.
Happy hacking

pajper

#3051 ·

1 likes
Elten 2.3 Beta 40: możliwość tworzenia grup, na razie bez zapraszania użytkowników, bez zgłaszania kandydatur.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

nuno69

#3052 ·

Z tym że angielski interfejs ni ma do tego stringów :(. Może chcialbyś żebym to przetłumaczył?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

pajper

#3053 ·

1 likes
@nuno już zrobione, ale dzięki za ofertę.
A prócz tego,
beta 41: pomniejsze poprawki, usunięty katalog mediów
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

misiek

#3054 ·

Yyy- mi nie wyświetlił żadnej aktualizacji z automatu, ale spoko- już instaluję.

lukasz1993258

#3055 ·

Mi wyśfietlił
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

wredny

#3056 ·

już lecę po betę 41
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.

magmar

#3058 ·

Gdzie można pobrać takową betę?
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

magmar

#3060 ·

Dziękuję.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Poprzednia 153 / 162 Next