Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Poprzednia 150 / 162 Next

pates

#2981 ·

ciekawie jest
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

lukasz1993258

#2983 ·

Nom tylko pozostaje czekać, i grupy wejdą wrzycie, dawidzie, gratulacje.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

tomecki

#2984 ·

Czy opcji "grupy, których jesteś członkiem" czy jakoś podobnie to nie ma chwilowo czy nie będzie w ogóle?

lukasz1993258

#2985 ·

jeszcze grup się nie da tworzyć
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

pajper

#2986 ·

1 likes
Grupy, których jesteśmy członkami, pojawiają się po prostu na głównej liście forów. Niektórzy są już członkami niektórych grup, od bety 32 bowiem po prostu pisanie wpisów w grupach automatycznie do nich zapisywało.
Postaram się sklecić też jakiś sposób na podpinanie grup, ale to nie jest priorytetem.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

lukasz1993258

#2987 ·

No teraz to wszystko dawidzie naprawde ładnie wygląda.

misiek

#2988 ·

Przy próbie zbanowania użytkownika występuje błąd i restarty nie pomagają.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

tomecki

#2989 ·

Czemu grupa Informatyka jest na górze mimo, że nie jestem jej członkiem? Rozumiem "społeczność Eltena" ale informatyka?

pajper

#2990 ·

1 likes
Na liście grup otwartych?
#StandWithUkraine

pajper

#2991 ·

1 likes
Na liście wszystkich grup, sortowane są wg ilości wpisów.
Przez moment na górze była informatyka, bo były tam tymczasowo wszystkie fora głosowe, plus sprawy forum i gry, przez co tam wylądowała.
Teraz już jest niżej, choć nadal dość wysoko.
#StandWithUkraine

tomecki

#2992 ·

Nie w tym rzecz. Pod śledzonymi mam "Polską Społeczność", do której należę, niżej jest informatyka, do której nie należę, mimo to tam jest. To tak ma być?

pajper

#2993 ·

1 likes
Yyyy... Nie?
Sprawdzę to.
#StandWithUkraine

Paulinux

#2994 ·

1 likes
No właśnie. Informatyka pojawia się w dwuch miejscach. I w forum i w grupach. O, czyli nawet w trzech, bo i jest grupą otwartą i rekomendowaną. I nadal mamy Informatykę>Informatykę>Wątki.
Happy hacking

Paulinux

#2996 ·

1 likes
Ale to jest w ogóle jakieś pobajzlowane. Wszystko oprócz English Elten community jest w trzech miejscach, a wspomniany English jest tylko w jednym. Mało to sensowne, szczerze mówiąc
Happy hacking

Paulinux

#2997 ·

1 likes
Nie działa wyszukiwarka, po wejściu w nią albo pojawia się błąd, albo trafiamy do miejsca, w którym poprzednio byliśmy, czyli:
Piszę sobie odpowiedź, daję shift f2, wchodzę w forum i w szukajkę, trafiam do edycji wpisu,
jestem na ekranie głównym i wchodzę w szukajkę, dostaję błąd:
undefined method `role' for nil:NilClass
Section064:190:in `groupsmain'Section064:154:in `loop'Section064:436:in `groupsmain'Section064:472:in `forumsmain'Section064:467:in `loop'Section064:586:in `forumsmain'Section064:735:in `threadsmain'Section064:730:in `loop'Section064:856:in `threadsmain'Section064:46:in `main'Section079:51Section079:47:in `loop'Section079:55
Happy hacking

pajper

#2998 ·

1 likes
Wyfrunęła beta 36 z poprawkami.
#StandWithUkraine

tomecki

#2999 ·

No i chyba poprawki działają, przy najmniej jeśli chodzi o tą super priorytetową grupę informatyczną. :d

pajper

#3000 ·

1 likes
Wniosek: ile się nie naprawiać, i tak coś się popsuje. :D
Ok, poprawię to, ale już jutro. :)
#StandWithUkraine

Poprzednia 150 / 162 Next