Ale oczym nie duskotować?, to jest wątek pośfiencony becie
Ej Julka, ale o co ci chodzi? bo chyba nie bardzo rozumiem twoją wypowiedź.
--Cytat (Julitka):
Proszę nie dyskutować o tym w tym wątku, bo robi się zbyt duży offtop.
--Koniec cytatu
--Cytat (Julitka):
--Koniec cytatu
ja też.
przecież to jest włąsnie na temat, więc tego czepialstwa nie rozumiem.
Mi niestety nie działają w ogóle powiadomienia, muszę r ęcznie odświerzać apkę klikająć w co nowego, tak samo nie działa kukułka inforumjąca o godzinie, żadnego nowego dźwięku jak dotąd nie usłyszałem
Mi niestety nie działają w ogóle powiadomienia, muszę r ęcznie odświerzać apkę klikająć w co nowego, tak samo nie działa kukułka inforumjąca o godzinie, żadnego nowego dźwięku jak dotąd nie usłyszałem
a wustawieniach wszystko masz zaznaczone?
2 likes
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy? że co? W wątku dot. bety nie dyskutować o becie, bo się robi zby duży offtop? Hahahahahahahaha, rozwaliłaś mnie na łopatki.
--Cytat (Julitka):
--Koniec cytatu
--Cytat (Julitka):
--Koniec cytatu
Co do kukuły fakt. Nic nie słychać. Powiadamianie co nowego? Wiecie od razu, w jakim wątku coś nowego się pojawiło. Na to bym nie narzekał.
1 likes
Ale to jest dziwne, bo wszystko mi działało, a teraz nagle nie otrzymuję powiadomień w ogóle
a ja mam normalną listę w sensie kiedy odświerzę co nowego mam jak po staremu np nowe wpisy w śledzonych wątkach 10.
Więc nie wiem o jakich nowych powiadomieniach mowa a mam najnowszą bete
Tak na prawdę powinno być osobne forum, przemianowane potem na grupę odnośnie wersji beta. Tam możnaby tworzyć wątek od każdej rzeczy osobno.
zgłosiłem to już dawidowi prywatnie, ale wydaje mi się że ten nowy system nie radzi sobie z kiepsko dzialłającymi internetami mobilnymi.
Ja właśnie z takiego internetu korzystam i często ten internet chodzi wolno, co się obiawia tym że w trakcie wczytywania jakiegoś długiego wątku na przykład tego pojawia się komunikat script is changing po czym aplikacja się wysypuje co nie miało miejsca w poprzednich betach.
Co do powiadomień to dostałem przed chwilą powiadomienie o nowych wpisach które było powiadomieniem takim jak zwykle i odtworzył się stary dźwięk.
Ja właśnie z takiego internetu korzystam i często ten internet chodzi wolno, co się obiawia tym że w trakcie wczytywania jakiegoś długiego wątku na przykład tego pojawia się komunikat script is changing po czym aplikacja się wysypuje co nie miało miejsca w poprzednich betach.
Co do powiadomień to dostałem przed chwilą powiadomienie o nowych wpisach które było powiadomieniem takim jak zwykle i odtworzył się stary dźwięk.
A Ja też potwierdzam, że zegar nie działa.
1 likes
No to dobrze, normalna lista powinna być, kto nie ma normalnej listy? xd.
--Cytat (mojsior):
a ja mam normalną listę w sensie kiedy odświerzę co nowego mam jak po staremu np nowe wpisy w śledzonych wątkach 10.
--Koniec cytatu
--Cytat (mojsior):
--Koniec cytatu
2 likes
Uwaga, dziwny błąd. Już dwóktrotnie, kiedy szybko otworzyłam menu i nacisnęłam p, żeby przejść do plików, elten... zniknął. Nie to, żę brak odpowiedzi, nie, że błąd, nie, że nie działa program coś. Po prostu się wyłączył, bezgłośnie i bezproblemowo, nie ma. xd
1 likes
Gdy chce wyjść z eltena i wciskam altf4, nie widze dialoga, informującego o zamykaniu eltena.
Teraz przy starcie elten odgrywa domyślny dźwięk powiadomień z informacją elten 00 beta 29, a i jeszce jedno o czym nie powiedziałem w moim przypadku ta aktualizacja przywróciła program do ustawień domyślnych.