no jest po wlaczeniu dzwiek jakby cos nowego bylo, ale pod f11 nic niema.,
1 likes
@pajper To może napisz po krótce, co konkretnie weszło, żeby wiedzieć, co testować. :)
Wiem, że powiadomienia nowe są, to zauważyłam, bo trochę mnie wystraszyło. CO jeszcze?
Wiem, że powiadomienia nowe są, to zauważyłam, bo trochę mnie wystraszyło. CO jeszcze?
No i nowe dźwięki na "co nowego", a przy najmniej w schemacie Andre coś się zmieniło.
1 likes
A, racja, przepraszam, nie wczytałam się. No na pewno te nowe wątki działają. Z bloga chyba mi nie zagrało, ale mogłam też nie usłyszeć, będę czuwać. :d
A ja nie mogę zainstalować bety, bo po instalacji jest dalej stabilna.
A byłem na stabilnej bo musiałem przeinstalować, bo po update był błąd.
Windows 7 x64.
A byłem na stabilnej bo musiałem przeinstalować, bo po update był błąd.
Windows 7 x64.
A ja zauważyłem tylko jedną różnicę - znacznie dłuższe wczytywanie listy wątków, no i znacznie bardziej długotrwałe oczekiwanie po klepnięciu entera na wybranym wątku forum przed jego wczytaniem.
1 likes
@grzezlo - co do ładowania wątku, zgłoszone i nawet już przeze mnie znalezione, poprawka będzie w becie 29.
Co do ładowania listy wątków... Ja nie zauważyłem.
Co do ładowania listy wątków... Ja nie zauważyłem.
1 likes
U mnie tego długiego oczekiwania raczej nie ma, powiadomienia działają poprawnie.
1 likes
A ja jak aktualizuje to przy otwarciu programu mam:
ELTEN
Script 'EAPI_EltenAPI' line 17: NoMethodError occurred.
undefined method `-' for nil:NilClass
OK
ELTEN
Script 'EAPI_EltenAPI' line 17: NoMethodError occurred.
undefined method `-' for nil:NilClass
OK
No i jest beta 29. A w niej... M.in. nowe dźwięki na powiadomienaia, inny dźwięk na wiadomość, inny dźwięk na śledzony wpis w forum, inny dźwięk na komentarz blogu itd. Nooo, nie spodziewałem się.
Jest pierwszy błąd. Kiedy chciałem pobrać plik z udostępnionych przez pewnego uzytkownika to elten po prostu się wysypał, żadnego błędu, po prostu się zamknął tak od co.
Ok, otwieranie wątku się przyśpieszyło.
Co do listy wątków:
1. Długa pauza po kliknięciu Forum w menu społeczność.
2. Długa pauza po naciśnięciu w wątku escape przed wyświetleniem listy wątków.
3. Otwieranie listy tematów wewnątrz jakiegoś podforum działa bez opóźnień.
Co do listy wątków:
1. Długa pauza po kliknięciu Forum w menu społeczność.
2. Długa pauza po naciśnięciu w wątku escape przed wyświetleniem listy wątków.
3. Otwieranie listy tematów wewnątrz jakiegoś podforum działa bez opóźnień.