Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Poprzednia 140 / 162 Next

lukasz1993258

#2782 ·

Wszystko wzkazuje nato, że brakuje ci bibljotek Microsoft Visual Studio roaiten.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

piter9521

#2784 ·

Sprawdź najpierw windows update, czy wszystko masz poinstalowane, bo sporo jest w aktualizacjach.

patrykkubaszczyk

#2786 ·

ostatnio elten przestaje działać z NVDA są bagi np. wchodzę na jakiś wpis i gadaczek milczy i milczy

lwica

#2787 ·

Bo się pewnie robi Elten brak odpowiedzi, albo się ładuje. Często tak miewam niestety.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

lukasz1993258

#2789 ·

Słuchajcie, czy wam działa budzik w zegarze na eltenie?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Paulinux

#2790 ·

1 likes
Działa
Happy hacking

lukasz1993258

#2791 ·

No mi właśnie nie chce działać.

Paulinux

#2792 ·

1 likes
Może używasz tematu, w którym nie ma dźwięku alarmu, ale nie sądzę
Happy hacking

lukasz1993258

#2793 ·

A to nie jest tak, że w przypadku, kiedy nie ma jakiegoś dźwięku wdanym temacie, to nie powinien wtedy uaktywniać się dźwięk z domyślnego tematu?

Paulinux

#2794 ·

1 likes
Rzeczywiście. No to nie wiem, w czym jest problem
Happy hacking

lukasz1993258

#2795 ·

No właśnie ja tak samo

mikolajholysz

#2796 ·

bety, nie da się oznaczać blogów jako przeczytanych
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

patrykkubaszczyk

#2797 ·

medja przestały działać.
wchodzę na wpis głosowy i cisza .
klikam spacje jakieś piknięcie i resetuje mi eltena.
to bardzo poważny błąd,wymagający naprawy w jak naj szypszym czasie.

misiek

#2798 ·

To ty tak twierdzisz. Są ważniejsze sprawy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Puszkin

#2799 ·

@Kubaszczyk, zrestartuj ręcznie eltena i po zabawie.

patrykkubaszczyk

#2800 ·

dalej tak miałem, więc prześadłem się na stabilkę.
Mało wygodne rozwiązanie, ale lepiej, jak nie wywala eltena przy odtwarzaniu wpisuw głosowych.
Poprzednia 140 / 162 Next