1 likes
Aktualizator mimo wyswietlenia, że jest beta, pobiera stabilkę.
1 likes
Tak, wiem.
Dlatego na razie proponuję użyć linku.
Coś tu nie działa, nie wiem, co, ale... prawdę mówiąc.
Przynajmniej beta jest dzięki temu betą, a nie będzie powtórki z niewypałem 2.3B1, który ludzie mieli zainstalowane tygodnie po wycofaniu. :D
Dlatego na razie proponuję użyć linku.
Coś tu nie działa, nie wiem, co, ale... prawdę mówiąc.
Przynajmniej beta jest dzięki temu betą, a nie będzie powtórki z niewypałem 2.3B1, który ludzie mieli zainstalowane tygodnie po wycofaniu. :D
U mnie elten zgłosił, że nowa wersja i dało się zaktualizować. Co prawda, przy początku zwiesił komputer, ale po tem instalator ruszył.
Rzecz raczej istotna. Beta 7 na forach głosowych domyślnie nie odtwarza. Trzeba spacją popchnąć.
Nie mam bety, tylko wersję 284, ale napiszę, bo na ten komunikat stosunkowo żadko można trafić, może został naprawiony.
Jak na chacie siedzę i chyba jakiś hiszpan wyjdzie lub wejdzie to mam komunikat po hiszpańsku, że on opuścił chat.
Jak na chacie siedzę i chyba jakiś hiszpan wyjdzie lub wejdzie to mam komunikat po hiszpańsku, że on opuścił chat.
1 likes
Najbliższych kilka wersji beta skupi się przede wszstkim na przyspieszeniu działania programu, a więc dajcie znać, jeśli zauważycie coś na plus albo minus.
1 likes
Musialem reinstalowac caly elten. Uzywam terz 2.84, a kiedy probuje zainstalowac beta, to program pokazuje same errory i ni wiencej. Nie moge nawed skopiowac ich wszystkie, bo jest ich sporo. Co ciekawe, po reinstalacji eltena, nie slysze zadnych dzwikow, chociaz je ustawiony temat domyszlny.
Nie wiem czy ten ctrl na zatrzymanie posta głosowego to dobry pomysł. Często tym klawiszem uciszam gadacza, bo już się gadane zaczyna, a on jeszcze oznajmia nazwę użytkownika.
A mi nie działa zapisywanie, np jak chciałem zapisać wiadomość prywatną przez ctrl+s to mi zapisał plik o rozmiarze 0 bajtów.
To nawet nie jest pauza. To jest stop więc można zatrzymać odruchowo odtwarzanie i spacja wtedy wróci do punktu startowego. Przy najmniej na blogach. Masakra!