Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Poprzednia 122 / 162 Next

daszekmdn

#2421 ·

1 likes
Aktualizator mimo wyswietlenia, że jest beta, pobiera stabilkę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

pajper

#2422 ·

1 likes
Tak, wiem.
Dlatego na razie proponuję użyć linku.
Coś tu nie działa, nie wiem, co, ale... prawdę mówiąc.
Przynajmniej beta jest dzięki temu betą, a nie będzie powtórki z niewypałem 2.3B1, który ludzie mieli zainstalowane tygodnie po wycofaniu. :D
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

matius

#2423 ·

U mnie elten zgłosił, że nowa wersja i dało się zaktualizować. Co prawda, przy początku zwiesił komputer, ale po tem instalator ruszył.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Paulinux

#2424 ·

1 likes
Mi z poziomu aktualizacji programu gra
Happy hacking

daszekmdn

#2425 ·

A jaki ten lynk?

daszekmdn

#2427 ·

1 likes
Beta7: Nie działa mi wklejanie.

tomecki

#2428 ·

Rzecz raczej istotna. Beta 7 na forach głosowych domyślnie nie odtwarza. Trzeba spacją popchnąć.

daszekmdn

#2429 ·

1 likes
Odtwarza, tylko ctrl zatrzymuje.

balteam

#2430 ·

Nie mam bety, tylko wersję 284, ale napiszę, bo na ten komunikat stosunkowo żadko można trafić, może został naprawiony.
Jak na chacie siedzę i chyba jakiś hiszpan wyjdzie lub wejdzie to mam komunikat po hiszpańsku, że on opuścił chat.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

pajper

#2431 ·

1 likes
Najbliższych kilka wersji beta skupi się przede wszstkim na przyspieszeniu działania programu, a więc dajcie znać, jeśli zauważycie coś na plus albo minus.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

daszekmdn

#2432 ·

1 likes
Ta jest na plusie.

tomecki

#2433 ·

Nie chcę chwalić dnia przed zachodem, ale też jakoby szybciej było.

monstricek

#2434 ·

1 likes
Musialem reinstalowac caly elten. Uzywam terz 2.84, a kiedy probuje zainstalowac beta, to program pokazuje same errory i ni wiencej. Nie moge nawed skopiowac ich wszystkie, bo jest ich sporo. Co ciekawe, po reinstalacji eltena, nie slysze zadnych dzwikow, chociaz je ustawiony temat domyszlny.

tomecki

#2435 ·

Nie wiem czy ten ctrl na zatrzymanie posta głosowego to dobry pomysł. Często tym klawiszem uciszam gadacza, bo już się gadane zaczyna, a on jeszcze oznajmia nazwę użytkownika.

DJGraco

#2436 ·

A mi nie działa zapisywanie, np jak chciałem zapisać wiadomość prywatną przez ctrl+s to mi zapisał plik o rozmiarze 0 bajtów.

misiek

#2437 ·

Ctrl jako pauza odtwarzania jest złym pomysłem. Do tego powinna słóżyć spacja.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

tomecki

#2438 ·

To nawet nie jest pauza. To jest stop więc można zatrzymać odruchowo odtwarzanie i spacja wtedy wróci do punktu startowego. Przy najmniej na blogach. Masakra!

daszekmdn

#2439 ·

Pola edycji w wiadomościach wolno się ładują.

DJGraco

#2440 ·

No i mi działa eleganckocko!
Poprzednia 122 / 162 Next