Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Poprzednia 115 / 162 Następna

hryniek

#2281 ·

1 likes
Przepraszam, ostatni post był do @Balteama.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

johnson

#2282 ·

Sprawdziłem kilka opcji w moje konto. W profilu zmieniłem imie, płeć, lokalizację. Podałem nowy status. Ustawiłem tymczasową wiadomość powitalną. Po restarcie wyskoczyła jak narazie i mam nadzieje, że do końca bez żadnego błędu.Chciałem skasować, pokazał błądz połączeniem z bazą danych. e zmianą awatara i operacji na wizytówce nie było problemu. Przejżę jeszcze opcje i dam znać, czy z tego, co napisałem to wszystko nie licząc kilku tu nie uwzględnionych.

johnson

#2283 ·

Powturzyłem jeszcze wizytówkę i wiadomość prywatną. Po skasowaniu i wjednym i drógim ten sam błąd.

johnson

#2284 ·

W polach edycji wizytówki i wiadomości powitalnej przy kasowaniu poprzednio wpisu nie czyta znaków. Po wpisaniu kilku tymczasowo backspace działa jak powinien. W edycji profilu też nie zauważyłem tego błędu.

johnson

#2285 ·

Edycja własnego wpisu w wątku działa poprawnie.

johnson

#2286 ·

Oto błąd, który wyskoczył mi po wciśnięciu spacji po ustawieniu strzałki na jednym z wyników na youtubie.
uninitialized constant EltenAPI::ELten
Section064:310:in `youtubesearch'Section064:308:in `loop'Section064:317:in `youtubesearch'Section064:230:in `loop'Section064:494:in `youtubesearch'Section021:3:in `main'Section074:47Section074:44:in `loop'Section074:51

johnson

#2287 ·

Na tym samym klipie po wciśnięciu entera odtworzył się normalnie. Sory, że tak robię wszystko post po poście i może powinienem dać to w czymś ala sprawozdanie w jednym, ale tak mi jest wygodniej.

johnson

#2288 ·

Dwa elementy z dwóch kategorii mediów odtworzyły się popranie.

Paulinux

#2289 ·

1 likes
Albo z betą coś jest nie tak, albo w ogóle nie da się stworzyć nowego tematu dźwiękowego przez generator
Happy hacking

piter9521

#2290 ·

W stabilnej jest ok. Przenieś się na razie na stabilną, bo beta została wycofana.

Paulinux

#2291 ·

1 likes
No to idę do stabilki
Happy hacking

Paulinux

#2292 ·

1 likes
żeby to zrobić trzeba przywrócić ustawienia domyślne?
Happy hacking

daszekmdn

#2293 ·

1 likes
nie zreinstaluj
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Paulinux

#2295 ·

1 likes
Dzięki, działa na stabilce
Happy hacking

tomecki

#2296 ·

1 likes
A w sumie przydałaby się możliwość powrotu do wersji stabilnej z poziomu programu.

hryniek

#2297 ·

1 likes
@Tomecki: Taka możliwość jest jak klikniesz ponowna instalacja czy coś takiego
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Paulinux

#2298 ·

1 likes
Tak, jest takie pytanie w narzędzia>zarządzanie programem>reinstalacja czy chcesz przywrócić do ostatniej stabilnej wersji
Happy hacking

tomecki

#2299 ·

1 likes
No to można parę postów ostatnich skasować coby bałaganu nie było.

pajper

#2300 ·

1 likes
Ten wątek to i tak śmietnik, może zostać, bo i tak jest to potworek. :D
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Poprzednia 115 / 162 Następna