Elten 2 - betatesty
Wróć do Archiwum Eltena#2041 Lowca_Androidow
@Pajper - miałem 2.2 beta 20, przed chwilą uruchomiłem ponownie i pojawiła się aktualizacja do beta 21
i mam wersję 2.2 beta 21
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#2042 pates
co jest nowego w nowej becie?
#2043 DJGraco
Zapewne poprawki
#2044 daszekmdn
@gadaczka nie polecał bym usówania, bo nie każdy wie, że dana funkcja jest i może później tą propozycję zdublować, a tekstowe wątki liczą się w kilobajtach, więc miejsca zbyt dużo nie zajmują.
#2045 misiek
Łowca- to teraz masz dobrze tak jak ma być.
#2046 Lowca_Androidow
OK - dzięki
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#2047 balteam
tak też nikt specjalnie nie korzysta z wyszukiwarki, przynajmiej tak mi się wydaje, przy zakładaniu wontku, także jak jest dublowanie
to i tak drugi wpis dopiero o tym uświadamia.
--Cytat (daszekmdn):
@gadaczka nie polecał bym usówania, bo nie każdy wie, że dana funkcja jest i może później tą propozycję zdublować, a tekstowe wątki liczą się w kilobajtach, więc miejsca zbyt dużo nie zajmują.
--Koniec cytatu
#2048 Lowca_Androidow
Jak wspomniałęm utworzyć forum lub podforum - zrealizowane propozycje
#2049 denis333
A ja podpiszę się pod propozycją gadaczki. Usunąć wąti ze zrealizowanymi propozycjami i po problemie.
#2050 DJGraco
Ja też jestem za Gadaczką i Denisem nie będzie bałaganu.
#2051 Lowca_Androidow
Ja w sprawie dźwięków. Dziwna sytuacja, ustawiamy głośność motywu dźwiękowego, a mimo to dźwięki
powiadomień są nadal na full, to już wiemy, że taki problem istnieje, ale, no właśnie, zauważyłem dziwną
sprawę, po uruchomieniu Elten i przy zamykaniu przez Alt+F4 i kliknięciu Zamknij jest dźwięk zamykania
na full, ale jak klikamy ESC i przechozdzimy do zamknij głośność dźwięku zamykania Elten'a jest na poziomie
ustawień schematu dźwiękowego. Na potwierdzenie podsyłam link gdzie to nagrałem.
Pierwsze zamknięcie jest przy użyciu Alt+F i zamknij4, drugie przez ESC i zamknij
https://openload.co/f/WSe1MR8r2uA/record004.mp3
#2052 DJGraco
Niewiem, czy to ja mam problem z netem, ale Elten chodzi mi straaasznie wolno
Czas potwierdzenia sesji: 438ms.
Pozdrawiam
#2053 balteam
mi też jakoś muli.
#2054 mojsior
a mi chodzi bardzo dobrze mimo że mój mobilny internet to jakieś 120 kb pobierania to elten się w ogóle
nie muli
#2055 Julitka
Jestem za Gadaczką i Denisem - jak ktoś zdubluje, to mu się szybko uświadomi (grzecznie oczywiście) i
też usunie. Mnie też jakby Elten trochę wolniej chodził, ale nie aż tak jak Wam. :)
#2056 pajper
Pokażcie testy prędkości łącza
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2057 zywek
Ponoć się krzaczy elten przy dodawaniu załącnzików do wiadomości nadal
#2058 zywek
Ja mam 61 ms
#2059 DJGraco
Czas potwierdzenia sesji: 59ms.
#2060 balteam
czas potwierdzenia sesji
111 ms
96 ms
99 ms
jak klikam dodaj wpis to z 2 sekundy zanim wontek się załaduje i wyśle się ten wpis,