Tak, ale zwrócice oboje uwagę, że tam nie ma dodatkowo daty i godziny utworzenia więc jest to krótka infomacja 2 z 25 a nie tak jak tutaj 14.02.2018 12:43 2011/2013
Co do dyskusji, od tego są propozycje, żeby userzy mogli o nich dyskutować i autor po ich poparciu lub jego braku ma łatwiejsze pole do decyzji. Ja zostawił bym tak jak jest, bo to by mi spowalniało pracę z eltenem. Na stronach w NVDA wyłączyłem wszystko i zostawiłem tylko linki bo im szybciej coś zrobić mogę, tym lepiej.
No tak - nie ma z tym problemu, ale w tym ciągu cyfr data, godzina i nr postu to masakra - jeszcze jak gadaczka jest powolna to nie ma problemu, ale przy większej prędkości to staje się bełkotem. Dzięki z góry
Powiem tak. Dla kogoś data może się przydać, dla kogoś nie. Nie chce słuchać, to wystarczy albo przerwać, albo jak tylko sprawdzić numer posta to czemu nie skożystać z rozwiązania podanego kilka postów wcześniej?
@Jonson tak - nie jest mi potrzebna data, ale jak już słucham całego posta i do końca to gada datę - nie przeszkadz mi to, ale jak skończy to wyraźniejsze i czytelniejsze będzie jak gadaczka powie 31 z 172 a nie 31/172
Właśnie pojawił się błąd: co nowego, nowe wpisy w śledzonych wątkach 1, klikam strzałką w prawo i jest komunikat: brak nowych postów w śledzonych wątkach
To sie niestety tak często dzieje, ostatnio rozwiązałem problem, tyle że mi wyświetlało w jakim wątku nowy wpis i po prostu dopisałem do wątku następny i go usunąłem w sensei ten swój. W tym przypadku to już Pajper musi sprawdzić co się sypnęło
I mamy Eltena 2.2 beta 20. Wyjąwszy poprawki błędów, szczególnie problemu przy wysyłaniu załączników, są dwie przyjęte propozycje, to jest pytanie o dodanie do śledzonych wątków przy tworzeniu nowego tematu oraz czarna lista. A przy okazji do konwertera w plikach dorzuciłem cztery nowe formaty: flac, wma, aac, m4a. Pozdrawiam, DP
W nowej aktualizacji bra informacji o nowych wpisach. Tzn. jest napisane nowe, ale nie ma ile tych nowych wpisów jest. W poprzedniej wersji jest informacja żemamy np 345 wpisów 3 nowe, teraz nie ma tego.
No każdy wątek - teraz jak najeżdżamy na dany wątek to mamy informację o ilości wpisó i nowych wiadomości coś takiego
Brzmi to tak: Wpisy 5035 nie przeczytane 3 Teraz jest tylko
Wpisy 5035
No i nie wiem jak jest ze starszą wersją bo mam portable, ale zainstalowałem tą nową i przy każdym uruchomieniu woła o logowanie się mimo, że wybieram, aby logował mnie automatycznie - w portable loguje mnie automatycznie