co o niej sądzicie? Ja mam mażenie aby rhythm tengoku działało pod lua scripts jest to na gba, a co do reszty części czyli tej na ds i vii nie wiem co napisać
Bardzo dobrze gry, przelazłęm Rhythm Tengoku i Fever, teraz czekam na 3DSa aby przejść Megamix.
to powiedz ile jest w tengoku tych gierek? Ja jestem na remaku tej gdzie jest to, to, tam, tam i na tych tam tam trzeba klaskać literą z. Znasz stronkę z opisem gierek?
no proszę ja tylko grałem w fever a w tengoku nie, no nic muszę nadrobić zaległości.
Powiem tylko tyle dla mnie to jest raj, polecam każdemu, kto lubi takie gry.
Powiem tylko tyle dla mnie to jest raj, polecam każdemu, kto lubi takie gry.
A może ktoś powiedzieć, o co w tym chodzi, znaczy w tej grze?
A to gdzie ją można zdobyć?
a czy nie da się uruchomić hrythm heaven na 32 bitowym systemie bo kolega mi powiedział że się nie da grać bo dolphin nie rozwija 32 bitowej wersji i miałem kiedyś i tak się zacina a nie ma innych sposobów? a zna ktoś ten japoński emulator bo ja nie mogę go znaleźć...
nie da się to prawda to znaczy jakoś tam grę odpalisz ale rzyczę powodzenia w graniu.
Co do japońskiego emulatora to o żadnym nic nie wiem
Co do japońskiego emulatora to o żadnym nic nie wiem
no to jednym słowem katakatakatakatastrofa nie ma mi tylko odpalić ma działać a niema innego sposobu albo emulatora żeby sobie pograć w hrythm heaven??? bo dla jednej gry nie będę kupował nintendo katakatakatastrofa!!!!!!!!
pomóżcie mi proszę! jak ustawić sobie klawysze na klawiaturze? wiem że gdzieś w opcjach ale jak to zrobić?