Hehehe- też taką mam, z resztą nawet sansy idzie się na pamięć nauczyć. --Cytat (daszekmdn): Wiele jest dostępnych w sklepach xD ale spokojnie, wiem o co Ci chodzi? Po co w zasadzie dostępna? W 2007 kupiłem mp3 i gdyby nie padły przyciski w 2016 dalej bym z niej korzystał. Planuję dać ją do naprawy. Nauczyłem sie jej kiedyś na pamięć i po za zmianą ustawień umiałem zrobić tam praktycznie wszystko. Wystarczy liczyć kliknięcia.
Już kiedyś o tym rozmawialiśmy. Bez wyświetlacza niczego ci nie polecę, po za wymienionymi, bo najzwyczajniej w świecie niczego innego nie ma, po za tanimi chińczykami marnej jakości. Z wyświetlaczem za tą cenę Sony nw zb, chyba, że interesują cię używki to rozejrzyj się za jakimś Iriverem, a jeśli chcesz coś z durzą pamięcią to Ipodem classic, chociarz chyba mi nie powiesz, że przesłuchasz te 16 gb muzyki, no ale ok.
Takiego czegoś to nie ma, a za tysiąc zł jak dobrze poszukasz to kupisz Pioneera z Androidem, po za tym Cowona, Irivera i to wysokie modele, czy każdego Ipoda touch. Sony z Androidem ci nie polecę, bo tam licho z ich nakładką.
Dobra- ja już kończę temat, bo z tobą nie idzie się dogadać. Raz piszesz, że chcesz coś do tysiąca zł, raz do 200. Widzę, że nie masz o tym pojęcia i nie chcesz mieć.
ten tysiąc był napisany przez przypadek, ręka mi drgnęła i zamiast 150 wpisało się 1150. A co do ipoda, on się samoczynnie rozładowywuje nawet gdy jest wyłączony.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.