pytania, uwagi, propozycje - forum głosowe

funkcje wersji platnej w praktice

Started by adelcia 1 post last post 6 years ago

Transcription

No to jeszcze jedno pytańko, ostatnie tym razem już. Ciekawe, czy ja jako przyszła użytkowniczka w wersji płatnej, a stanie się to za miesiąc dokładnie, ciekawe, czy ja mogę gdzieś w normalnym języku, czyli w polskim, dajmy na to, wysłuchać, jak działają funkcje płatne. Bo jak na razie to się o tym wszędzie mówi, jakie to jest fajne i w ogóle. Natomiast zanim przekonam sama, to wolałabym jeszcze posłuchać gdzieś, jeżeli jest taka opcja. No bo się może okazać, że na przykład, nie wiem, te funkcje, które tam są, to nie wiem, na przykład mogę ich nie potrzebować, albo są niekoniecznie warte tego, żeby za to płacić itd. Różnie to może być. A też może być właśnie odwrotnie, że się może okazać, że kurczę, to jest takie fajne, że po prostu za to zapłacę. Tylko czytać taką listę, taki spis, jakie to ma funkcje w wersji płatnej, to jest fajne, ale to nie jest praktyczny pokaz. Więc jeżeli by ktoś wiedział o miejscu, gdzie mogę to w normalnym języku wysłuchać, to by było bardzo fajnie, bo bym się zorientowała, co tam takiego fajnego i ciekawego komentarii w sobie ma w wersji płatnej. Także to na razie tyle ode mnie.