Drodzy Eltenowicze! Z powodu błędu integralności w bazie danych, byłem zmuszony przywrócić ostatnią kopię serwera. Kopia ta była z dzisiaj, z godziny 12:00. Bardzo przepraszam za powstałe trudności.
@daszekmdn Błąd mój, przy usuwaniu drugiej grupy naszego ulubionego użytkownika przypadkiem uszkodziłem strukturę forum. @Paulinux Sprawdź strefę czasową, bo ostatni wpis jest z 11:58.
Ja rozumiem w jakimś sensie zarówno argumenty Dawida, jak i ironię. Pytanie brzmi tylko, czy mogliśmy zostać jakoś uprzedzeni. Ja akurat nagrałam tylko krótki wpis audio, dlatego strat nie odczuwam.
A ja uważam, że każdy kto pisze bloga powinien mieć kopię swoich artykułów na dysku, ja przynajmniej tak bym robił tworząc bloga. Tak samo jak tworzyłem tutki na forach ptworzyłem je na dysku, a potem wysyłałem kopię pozostawiając. Forum, chmura itp tzawsze może paść, a pretensje można miećjedynie do samego siebie, Elten to nie potężne przedsiębiorstwo udostępniające przestrzeń dyskową, które to ma zabezpiecznia, które mają kopię danych i kopię kopi.