Chciałem coś komuś SZYBKO!!! odpisać mając w drugiej ręce białą laskę i nie mogłem wpisać małpy. Stwierdziłem, że mam dosyć tej złotej klatki i rozstałem się z telefonem rzucając nim z całej siły o beton.
Już sobie to wyobrażam. * Laska stuka* * Dźwięk SMSa. Mężczyzna przystaje, wyciąga telefon.* * Przez chwilę słucha w napięciu, odpisuje. Nie może znaleść jednego symbolu na klawiaturze. * Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! * Rozwścieczony rzuca telefonem o ziemię. *
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Iphony w tym momencie mają zapewnioną aktualizację systemu przez 6 lat, więc każdy Android może się tu schować. Darek, telefon to nie piłka do tenisa ziemnego. A Coca-cola może być?
Na rynku ma pojawić się nowy Blindshell. Wiem, ilu na tym forum jest sceptyków tego rozwiązania, ale po pierwsze, telefon jest kompaktowy nie tylko w teorii, a po drugie, posiada klawiaturę fizyczną więc mieści się w temacie dyskusji.
@Darek a jak znowu nie będzie tych połączeń przychodzących? Ja jestem sobie w stanie wyobrazić te parametry. Procesor. Dual core 1ghz, Ram. 512 mb. Rom. 4gb.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
This site uses cookies to enhance your experience.