Przerabianie tytułów...
Back to Humor, gry i zabawy#1 johnson
No właśnie. O jakie tytuły mi chodzi? Tu zabawimy się filmami, serialami, animacjami, bajkami z wieczorynkami włącznie.
Co ode mnie: policjanci z jajami, malinowska i partnerki, ojciec grzeszny, matryca - deaktywacja, chłopaki nie skaczą, silver ice.
#2 Mimi
"Księżniczka i baba" - lub "Księżniczka i zgaga". "Przygód kilka Bubla Mirka". "Bolek i Naziolek". "Na dobre lub na mdłe". "Klaun". "Dżemowe lata". "Chłopaki bez zięcia". "Sad boy". "Piaskarze". "Król Ziew". "Jak wykastrować smoka 3". "Jańcio Zbrodnik".
#3 johnson
Mulat, Gazeta Lasu, Mucha Kaja, Henryk Reporter w więzieniu Alcatraz.
#4 Mimi
"Stary człowiek i noże", "Mamona królów", "Będzie drożej kochanie", "Hrabina zastępcza", "Misjonerzy", "Jeden z czterystu" - albo "Jeden na zdjęciu", "Chichot głosów", "Włoska kocina: oraz "Paleta pingli".
#5 johnson
Rodzina przestępców, kolory pecha, jesteś wrogiem, porwać ringo, gdzie jest Renault.
#6 kmicic92
O dwóch takich co okradli księży, pujdę z kosą.
#7 johnson
Blizko do koszy.
#8 Monte
Dlaczego Ty! Odkryta Prawda. Pytanie na śmietanie. Worek od rolek. Swąd roślinny. Korona żulów. Malanowski i frajerzy.
#9 Monte
Wlan, Smoła, 18 minus, Zakopani po uszy, Grzebula, Kocham Elten.
#10 Monte
Właściwie powinnam napisać Kocham.Elten.
#11 Monte
X 12 - wydział świerszczy.
#12 Monte
I jeszcze Kran.
#13 denis333
Grzebula i pytanie na śmietanie rozwaliły mój system obecnie dość złego humoru. XD
#14 johnson
Władcy puch.
#15 Zuzler
"Brudne skrawy", "odkryta lewda"
#16 johnson
Zbok ekipa, Rick i morsy, co ludzie zjedzą, Carrera Mikusia Spazmy, noc Świra, komisarz seks, kapitan tandeta.
#17 Zuzler
Blok epika
#18 daszekmdn
Awantura o Basy;
#19 Monte
Niedobre i za mdłe.
#20 Zuzler
DObre! M jak Miłosz.