monstricek
#1 ·
Transcription
Dzień dobry, Eltenie. Postanowiłem dzisiaj utworzyć taki dziwny wątek, ponieważ znalazłem tu u siebie Boxensa XT, starego. Wszystko byłoby dobrze, nawet na stronie EC znalazłem dla niego ostatni firmware roku 2015. I nawet to jest dobrze, bo myślałem, że już dawno nie jest aktualizowany ten player. Pytanie następujące. Czy ktoś próbował ładować go od kompa? Gdzieś tu mam ładowarkę, ale jeszcze jej nie znalazłem, a chciałbym naładować i to pokombinować, potestować jak to działa i tak dalej, bo to coś nawet ma bluetootha. No i może ktoś miał jakieś do czynienia, czy wiecie, czy da się go naładować za pomocą kompa. Podłączyłem, niby coś tam dzieje się, ale player do mnie ani gada, ani nic. Tylko słyszę dźwięk z głośnika, czyli na pewno coś się dzieje, nie wiem tylko, czy on się ładuje w ogóle. Jakoś cisza jest. Mam nadzieję, że uda się mi go naładować, ale jak ktoś podpowie, czy naprawdę da się go naładować za pomocą USB, to proszę o pomoc. Właśnie nic o tym nie znalazłem w jego manualu. Jakoś nic tam nie piszą, albo ja źle szukałem. Dziękuję. Dziękuję wszystkim.