EltenLink

Niewidomi z niewidomymi - zachowanie

Back to Środowisko niewidomych

#61 Agata.d

No jeśli o takich różnicach mówimy, to rzeczywiście istnieją. Nawet sama niektóre z nich dostrzegam.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2022-07-22 16:17

#62 Pitef

Mam tak, jak Pajper. Lubię wiedzieć, że mam pożądek, że nie mam plamy na dupsku czy sprzodu, że mam czyste ręce, umyte włosy, że jestem dobrze ogolony i wypachniony, że nic na stole się nie lepi, że kurz ztarty, że bibeloty nie leżą na biurku czy innym meblu, że podłoga czysta, że zlew pusty w razie gdy by ktoś poszedł do kuchni coś wywalić do kosza, że w domu ładnie pachnie, że pranie nie wisi jakoś niepotrzebnie, że nic się nie wala, że narzuta na łużku równiutko pościelona, że krzesła ładnie dosunięte, że kable się nie walają i no ogólnie jestem raczej z tych pożądnych.

Sygnatura? A co to jest i do czego :D
2023-08-11 14:12

#63 daszekmdn

A ja tam akurat mam kable na podłodze zawsze :D. Ci co byli, się przekonali.
Po prostu, nie ma gdzie tego upchnąć tymbardziej, że sprzęt audio stoi sobie radośnie w drógim końcu i jak chce się coś puścić trzeba to jakoś przeprowadzić.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edited 2023-08-11 17:01

#64 misiek

Kabli to akurat staram się na podłodze nie mieć, ale faktycznie to bywa różnie.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2023-08-11 18:27

#65 piecberg Banned

Kupujesz dłuższe kable, przeprowadzasz przy ścianie i samemu też masz wygodniej.
-- (daszekmdn):
A ja tam akurat mam kable na podłodze zawsze :D. Ci co byli, się przekonali.
Po prostu, nie ma gdzie tego upchnąć tymbardziej, że sprzęt audio stoi sobie radośnie w drógim końcu i jak chce się coś puścić trzeba to jakoś przeprowadzić.

--

2023-08-12 12:03

#66 camila

Z szacunkudo gościa zawsze mam porzadek w domu - nieważne, czy to niewidomy czy nie. Po prostu tak mnie wychowano. ;)

ENFP
2023-08-13 17:55