Ten komunikat przy otwarciu programu mówi o 2800 zł, a w tym wątku pisze o 3286 zł. To w końcu które informacje są prawdziwe? Z tego wątku, czy z tamtego komunikatu?
To ciekawe, bo u mnie podaje 1350 czy jakoś tak, w każdym bądź razie grubo poniżej dwóch tysięcy
aktualne wpisy co do uzbieranej kfoty, a kąkretniej chodzi o aktualne informacje znajdują sie wtym wątku.
Aty mustafa umiesz czytać? Czy cokolwiek napisałęm w ostatnim poście o aktualizacji, pytam jedynie skąd ta różnica kwot w komunikacie?
1 likes
Komunikat na bieżąco aktualizuje w wersjach beta, tj. z każdą kolejną wydaną betą.
1 likes
Otrzymałem właśnie jeden przelew. Zebraliśmy łącznie 3900,00 zł. Bardzo dziękuję.
yyyyyyyyy?
Jak to..... podskoczyło?
Jak to..... podskoczyło?
1 likes
Obawiam się, że raczej nie. Przedyskutuję to jeszcze ze znajomą księgową, ale najpewniej jest za późno.
Dawidzie a nie boisz się tego że Elten może upaść tak jak Klango?
a czemu ma upaść?, przecież jak narazie przelewy jakieś są, nie ma co wybiegać w prszyszłość, bo ja nawet nie wiem, co bendzie za rok na ten przykład.
Łukasz powiem tak przez ograniczenia wiadomości głosowych, zostawmy te opcje które sąteraz tak jak są a w funkcjach premium dodajmy coś czego jeszcze nie było czyli n p rozmowy głosowe
nie mnie decydować co będzie w premium a co nie.
srango
-- (Prof.Falkowicz):
--
-- (Prof.Falkowicz):
--