Andrzej Sapkowski
Back to Literatura#81 Agata.d
A ja nie, kiedyś bardzo lubiłam tego z serialu i nie mówię o produkcji Netfliksa, ale jak zaczęłam słuchać super produkcji to już nikogo innego sobie w tej roli nie wyobrażam, postać świetnie oddana moim zdaniem,
#82 Numernabis
Dokładnie, nie wyobrażam sobie innej obsady, nie przepadam za Jaskierem, ale tutaj w superprodukcji świetna rola :)
To tak jak np. Władca Pierścieni, tylko Roch Siemianowski, zresztą również i Wiedźmin w wykonaniu Siemianowskiego jest świetny, tak pierwszy raz odsłuchiwałem, mam znacznie lepszą jakość niż w DZDN.
#83 Natalia2000
Narazie czytałam całego wiedźmina, tak w ogóle polecam wam z tego uniwersum twórczość muzyczną Mc Sobieskiego, tak nawiasem mówiąc chłopak też niewidomy.
#84 balteam
no on akurat niedowidzący, ale też polecam.
#85 Numernabis
a gdzie można tego posłuchać?
#86 Natalia2000
Numer na bis? czego książek czy wykonawcy? no na youtubie można.
#87 Numernabis
chodziło o wykonawcę
#88 balteam
wpisz mc sobieski na youtube, może nawet mc sobieski wiedźmin i ci playlista tylko o wiedźmaku wyskoczy, autor nagrał jeszcze coś o gothicu i innych
#89 Numernabis
Dzięki
#90 Natalia2000
Czytałam całego wiedźmina.
#91 matius
Niestety Krzysztof Banaszyk nieżyje i już nie zagra nam wiedźmina w następnych częściach słuchowiskowych. Bardzo szkoda.
Dodatkowo 29 listopada wychodzi nowa książka Sapkowskiego ze świata wiedźmina. Premiera w ebooku 1 grudnia. Ta data 29 listopada jest dla wersji papierowej. Tytuł książki: "Rozdroże Kruków".
#92 Zuzler
Oby, oby to było dobre...
#93 exterminator
a czy następne wogle będą?
#94 balteam
Pewnie zależy od sukcesu.
#95 Adasadula
na 99%audioteka zrobi superprodukcję. Stawiam że rozenek zagra Geralta :D.
#96 Zuzler
No wiesz... Pan autor młodszy nie będzie, a sądząc z tempa pojawiania się kolejnych nowych części, to może i nie będzie więcej.
#97 Kat
Lepiej niech najpierw zajmie się "Wieżą jaskółki" i "Panią jeziora", które nadal nie są superprodukcjami.
-- (Adasadula):
na 99%audioteka zrobi superprodukcję. Stawiam że rozenek zagra Geralta :D.
--
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#98 Nivellen
Nie odsprzedali praw autorskich, które to audioteka chciała odkupić więc raczej nie będzie tych części już jako superprodukcja.
#99 Adasadula
Otsz to. Nadal formalnie ma je fonopolis które też teoretycznie nadal istnieje :D
-- (Nivellen):
Nie odsprzedali praw autorskich, które to audioteka chciała odkupić więc raczej nie będzie tych części już jako superprodukcja.
--
#100 matius
Kupiłem nowego wiedźmina. I powiem tak, na razie mi się podoba. Nie jest może zadługi. Warto przed przeczytaniem takowego przypomnieć sobie opowiadanie "głos rozsądku". A dokładniej część czwartą tego opowiadania.