Migracja na Wordpressa, szczegóły
Back to EltenLink#621 dariusz.1991 Archived
Witajcie, zauważyłem, że blogi znów ładują się o wiele dłużej. Czy jest to powiązane z awarią serwera, która nastąpiła wczoraj?
#622 daszekmdn
Pates: Da się
#623 pates
Gdzie, bo widziałem tylko moderację komentarzy, a mi chodzi tylko o jedną osobę
#624 DJGraco
A teraz mam 3 komentarze widmo. Ktoś zostawił mi 2 realne komentarze pod wpisami na blogu i myślałem, że zniknie, ale nie.
#625 papierek
blogi teraz meeega zwolniły
#626 pates
Potwierdzam
#627 Zuzler
Zwolniły, prawda. A jak 3 widma były, tak na moim współdzielonym są.
#628 pates
Blogi znów przyspieszyły
#629 Agata.d
Ja na szczęście żadnych komentarzy widmo już nie mam.
#630 DJGraco
A ja dalej mam
#631 matius
U mnie narazie widm nie ma. Jak miałem komentarz, to pokazał się normalnie.
#632 Paulinux
Nie wiem, czy u Was też tak jest, ale zauważyłam śmieszny bug u Żywka na blogu.
Jak się stanie na jego blogu, to jest cała nazwa, a jak się rozwinie, to jest tylko "Coś dziwnego, wszystkie wpisy".
#633 Monia01
To nie jest błąd, najwyraźniej Żywek rozdzielił nazwę swojego bloga i jedna część to nazwa, a druga to opis umieszczany pod nagłówkiem z nazwą bloga
🇺🇦 🇵🇱
#634 Paulinux
A, rozumiem
#635 denis333
U mnie nadal 7 komentarzy niczym 7 krasnolódków sobie istnieje.
#636 daszekmdn
Przepraszam, że WP dla każdego się nie ukazało, ale w ubiegłym tygodniu miałem problemy z Ollympusem, jak i zalatany byłem przez ostatnie 4 dni. Niebawem wpadnie pierwszy odcinek.
#637 Zuzler
A tymczasem komentarze widmo mnożą mi się i mnożą, i mnożą imnożą. Wczoraj rano były 3. Dziś... 9.
#638 DJGraco
A ja mam stabilnie 3.
Chcecie kupić więcej komentarzy widmo? Zapraszamy na komentarzewidmo.pl, kup ile chcesz! Promocja! Dzisiaj otrzymujesz od nas 3 komentarze gracis za darmo po zalogowaniu się na stronę podając eltenowe dane. Wybaczcie, ale musiałem...
#639 Agata.d
Ja się na WP nie loguję i pewnie dlatego tych komentarzy już nie mam. A do strony eltenowej jakoś też mi nie po drodze jest. Aplikacja fajnie działa i to mi wystarcza. :-)
#640 monstricek
Dostałem dzisiaj nowy komętarz, ileś dni temu miałem jescze 2. Pomimo tego, że przyczytałem każdy, licznik nadal pokazue, że mam ich aż trzy.