pytania, uwagi, propozycje - forum tekstowe

Pytanie o licencję w commentary screenreaderze.

Started by markus1234 12 posts last post 6 years ago

Witajcie.
Kolejne pytanie.
Ile kosztuje licencja commentary screenreadera i jak ją można kupić? I czy warto jest kupować tą licenję, czy zostać przy wersji darmowej? Czekam na odpowiedzi.

#2 Archived

to generalnie zależy od tego, ile wymagasz od samego programu i jakie chcesz mieć funkcjonallności.
wersja darmowa nie ma przypisywania gestów do aplikacji, niema captchy i OCR pytanie na czym ci bardzo zależy.
co do licencjonowania to jest licencja trzyletnia na pewno która kosztuje jakieś 160 czy 164 zł na nasze polskie, a roczna licencja kosztuje 50 zł.

No dobrze, dzięki za wyjaśnienie. Raczej tak z ciekawości chciałem się dowiedzieć o tej licencji. Ale czy do zakupu tej licencji trzeba mieć jakąś kartę kredytową wpiętą, czy jak? I czy program odnawia swoją licencję co rok, czy ta licencja jest wieczna, w sensie kupujesz raz i tyle?

#4 Archived

nie, trzeba przelewać chińczykowi na paypala i w tedy on odnawia.

Eeee, to ja sobie dam spokój, bo nawet nie posiadam paypala. Wersja darmowa mi wystarczy.

no tak tyle chajsu prawie za nic.

#7 Archived

no co ty! zgłupiałes za nic? przecież to ma tyle możliwości że aż głowa pęka

ocr tworzenie gestów w apkah i captcha to nie jest dużo funkcji, a po drógie głupia metoda płatności.

#9 Archived

paypall? czy to takie trudne?

nie wszyscy mają paypala, albo możliwośc założenia go. Tak to jest trudne.

i że trzeba tą liencję odnawia do pare lat jak by nie można jakiegoś direct debet zrobic czy coś

no tak tyle chajsu prawie za nic.
no bo majac wersje darmowa moze sie odnosic takie wrazenie.
tym barzdiej, ze tutaj w ciescy tutorialow niejest to pokazane.