Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#321 zywek
@patryk nie no nie przeginaj. Przepraszanie bez poczucia winy jest słabe.
#322 denis333
To by było wyparcie się tego, co się mówiło. A ja wcale niczego nie żałuję i nie mam zamiaru niczego zmieniać ani nikogo przepraszać. Przynajmniej w tym zakresie. End of topic :P
#323 Bartek1
No własnie on się na wszystko obraża, w sumie nie wiadomo czemu uwzioł się na denisa.

#324 Bartek1
A ja nominuje djgraco do opowiedzenia o życiu osoby głuchoniewidomej.

#325 Mimi
Nominacja Patryka Wypełniona. :)
#326 balteam
Kurcze, strasznie dużo tu wpisów, jak ktoś zagubi swoją nominacje to tona przegrzebywania.
Proponuję żeby jak ktoś pisze o nominowanej osobie, to niech albo pisze odrazu, że się zgodziła, albo niech ją nominuje i wysyła jej wzmiankę, jak wykona tąnominacje nominowany to napisze, że zrobił.
Nominuję Pajpera do podania argumentów podważających prawdziwość chrześcijaństwa.
#327 skrzypenka
No ja cały czas mówię, że trzeba w tej zabawie wysyłać wzmianki i prywatne wiadomości do nominowanych.
#328 Kat
Nominacja od Patryka zrealizowana, ale tak prawdę mówiąc to prawie ją przegapiłam.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#329 daszekmdn
Wymarzony sklep Denisa? Sklep rzeźnicki? :D
#330 denis333
Haha. Akurat nie. Zresztą zobaczycie jak nagram :P
#331 wojtas
Gracjan, ie jest głuchoniewidomy. Nominuje denisa, żeby przygotował jakąś potrawę na bologu, za pomocą wpisu audio
#332 Bartek1
Przecież jest, sam pisał.

#333 wojtas
Nie, to żema aparatto nie znaczy, że jest głuchoniewidomy, ale już bez oftopu.
#334 Bartek1
O to coś zle usłyszałem w takim razie wycofuje nominacje.

#335 djsenter
Wojtasie, głuchoniewidomy to określenie stosowane w stosunku do ludzi nie słyszących o wszelakich stopniach, od lekkiego niedosłyszenia do kompletnej utraty słuchu, więc zalecam wgląd w tą sprawe i nie zaprzeczanie osobie, która sama pisze, że jest. Nominacja dla ciebie przy okazji, przygotuj prezętacje natemat różnych gatunków niepełnosprawności i jak można ułatwić im życie.
#336 wojtas
Że what? No raczej nie, aczkolwiek ja słyszałem to określenie, tylko na ludzi, którzy nie słyszą nic.
#337 Bartek1
No tak mi się właśnie zdawało. To niech gracjan zdecyduje czy przyjmuje nominacje czy nie.

#338 djsenter
Jak uważaż, ale prezętacje proszę zrobić
#339 wojtas
Nie dam rady raczej, ale kto wie.
#340 djsenter
nie da rady:D
Rade da każdy, bo to żadna sztuka zrobić research i nagrać z jakąś fajną muzyczką w tle wykładzik