Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#281 skrzypenka
O tak, podpisuję się pod postem Mimi, ja mam jeszcze 4 nominacje do zrealizowania, mam się roześmiać, tak, jak śmiałam się na "opowieściach Hoffmanna z 2011 roku", bo to nominacja od Piotra, skaldów od Pajpera, smutnego coś ze szkoły od Agaty i jeszcze coś, ale zapomniałam już co, aa wiem, improwizacja na skrzypcach, ale chyba po prost coś zagram, bo nie umiem improwizować. :d
#282 Agata.d
A ja nominuje Patesa do napisania opowiadanka dowolnej długości w tematyce olimpijskich bogów i herosów Ricka Riordana, coś związanego ze świętami wielkanocnymi,może być na wesoło.
#283 pates
Przyjął bym, ale niestety, nie mogę bez niszczenia całej mapki.
--Cytat (patrykkubaszczyk):
Nominuje cie, Patesie do napisania łatfiejszej wer. crystal repaired, bez puzzli.
--Koniec cytatu
#284 pates
Akceptuję. Na niedzielę, maks na wtorek powinno być.
--Cytat (Agata.d ):
A ja nominuje Patesa do napisania opowiadanka dowolnej długości w tematyce olimpijskich bogów i herosów Ricka Riordana, coś związanego ze świętami wielkanocnymi,może być na wesoło.
--Koniec cytatu
#285 Agata.d
Super!
#286 Julitka
@Żywek Ja Cię nominowałam w pierwszym chyba moim wpisie tutaj.
#287 Kat
Nominacja od Agaty.d zrealizowana.
Opowiadanie poleciało na bloga.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#288 daszekmdn
Kurde, próbowałem coś w głowie ułożyć i nic, ja nie umiem opowiadać o książkach :D.
#289 Paulinux
@Daszekmdn. Weź lub napisz tekst (50 słów lub więcej) i przepisz go tak, aby syntezator dla innego języka (wykluczając słowiańskie i fiński) przeczytał to tak, jak powinien mówić po polsku, uwzględniając oczywiście odmienność fonemów.
#290 zywek
@julitka nic nie widzę, może za małą jasność ekranu mam :D
#291 Julitka
Proszę bardzo. Moja jest wystarczająca. :p
--Cytat (Julitka):
@Monstricek Opowiedz na blogu coś o sobie. Tak po prostu.
Ja jeszcze nominowałam pajpera, ale na razie cisza.
I jeszcze nominuję Talpę, żeby... w ciągu najbliższego miesiąca pojawiły się 3 wpisy na jego blogu. Jakiekolwiek. I Armanda, żeby zaśpiewał nam tę włoską piosenkę, którą tak lubi.
Nominuję też Elanor, żeby zrobiła nam taką blogową pogadankę, jak robiła kiedyś, z kuchennym krzątaniem się.
I Tomeckiego, żeby napisał nam, jak to jest egzystować z trzema babami w domu, czyli wpis o życiu codziennym.
Nominuję niniejszym Żywka, żeby napisał wpis pogodny w charakterze, ale jednocześnie szczery i prawdziwy.
Nominuję też Ambuloceta, żeby również, jak ja, opowiedział coś o swoich studiach.
--Koniec cytatu
#292 patrykkubaszczyk Archived
A ja mianuje ciebie, abyś nagrała coś uroczego
Julito, zobaczym, co z tego wyjdzie.
#293 Julitka
Sprecyzuj.
--Cytat (patrykkubaszczyk):
A ja mianuje ciebie, abyś nagrała coś uroczego
Julito, zobaczym, co z tego wyjdzie.
--Koniec cytatu
#294 zywek
Aa, radosny wpis ale szczery... Coś nie w moim stylu, ale się zgadzam. Pojawi się na dniach.
#295 Zuzler
Nominacja od MOni01, czyli wpis o codzienności na najmniej 6000 znaków jest już u mnie na blogu. Zapraszam.
#296 patrykkubaszczyk Archived
Np. jak jakjeś koty się bawią, czy coś w tym stylu.
#297 balteam
Dobra, czas Papier cie uaktywnić:D
Wybierz fragment z cyklu demonicznego lub Mistborn, tak od 3 do 10 minut, No i tłumacz ładnie, ale nie mówię o jakimś profesjonalnym wykonaniu, po prostu zrób nagranie jak słuchasz i tłumaczysz, pałzuj, cofaj, nie trać czasu na jakieś goldwave.
Ewentualnie we're alive wybierz.
ps. Pamiętaj, że nominacji mogę dać więcej niż 1, także nie szalej z odwetem:D
Nagranie wrzuć do załącznika na tym wontku, albo stwórz swój blog, lub wyślij mi to sobie na bloga wrzucę dla wszystkich.
#298 skrzypenka
Nominacja od Agaty wykonana.
#299 Mimi
No to masz Linduś kolejną - ode mnie. Ale spoczko, nietrudna. Napisz nam lub opowiedz o kosmetykach jakich używasz, ewentualnie o Twoich ulubionych. Taka babska nominacyjka. <3
#300 patrykkubaszczyk Archived
Aj, ale coś mnie nie nominujecie za często :(