EltenLink

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Back to Integracja Eltenowiczów

#281 skrzypenka

O tak, podpisuję się pod postem Mimi, ja mam jeszcze 4 nominacje do zrealizowania, mam się roześmiać, tak, jak śmiałam się na "opowieściach Hoffmanna z 2011 roku", bo to nominacja od Piotra, skaldów od Pajpera, smutnego coś ze szkoły od Agaty i jeszcze coś, ale zapomniałam już co, aa wiem, improwizacja na skrzypcach, ale chyba po prost coś zagram, bo nie umiem improwizować. :d

Große Operndiva?
2020-04-10 19:19

#282 Agata.d

A ja nominuje Patesa do napisania opowiadanka dowolnej długości w tematyce olimpijskich bogów i herosów Ricka Riordana, coś związanego ze świętami wielkanocnymi,może być na wesoło.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2020-04-10 20:20

#283 pates

Przyjął bym, ale niestety, nie mogę bez niszczenia całej mapki.
--Cytat (patrykkubaszczyk):
Nominuje cie, Patesie do napisania łatfiejszej wer. crystal repaired, bez puzzli.

--Koniec cytatu

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2020-04-10 21:38

#284 pates

Akceptuję. Na niedzielę, maks na wtorek powinno być.
--Cytat (Agata.d ):
A ja nominuje Patesa do napisania opowiadanka dowolnej długości w tematyce olimpijskich bogów i herosów Ricka Riordana, coś związanego ze świętami wielkanocnymi,może być na wesoło.

--Koniec cytatu

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2020-04-10 21:43

#285 Agata.d

Super!

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2020-04-10 21:46

#286 Julitka

@Żywek Ja Cię nominowałam w pierwszym chyba moim wpisie tutaj.

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2020-04-10 22:41

#287 Kat

Nominacja od Agaty.d zrealizowana.
Opowiadanie poleciało na bloga.

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Edited 2020-04-10 22:51

#288 daszekmdn

Kurde, próbowałem coś w głowie ułożyć i nic, ja nie umiem opowiadać o książkach :D.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2020-04-11 07:55

#289 Paulinux

@Daszekmdn. Weź lub napisz tekst (50 słów lub więcej) i przepisz go tak, aby syntezator dla innego języka (wykluczając słowiańskie i fiński) przeczytał to tak, jak powinien mówić po polsku, uwzględniając oczywiście odmienność fonemów.

Happy hacking
2020-04-11 11:43

#290 zywek

@julitka nic nie widzę, może za małą jasność ekranu mam :D

2020-04-11 12:24

#291 Julitka

Proszę bardzo. Moja jest wystarczająca. :p
--Cytat (Julitka):
@Monstricek Opowiedz na blogu coś o sobie. Tak po prostu.
Ja jeszcze nominowałam pajpera, ale na razie cisza.
I jeszcze nominuję Talpę, żeby... w ciągu najbliższego miesiąca pojawiły się 3 wpisy na jego blogu. Jakiekolwiek. I Armanda, żeby zaśpiewał nam tę włoską piosenkę, którą tak lubi.
Nominuję też Elanor, żeby zrobiła nam taką blogową pogadankę, jak robiła kiedyś, z kuchennym krzątaniem się.
I Tomeckiego, żeby napisał nam, jak to jest egzystować z trzema babami w domu, czyli wpis o życiu codziennym.
Nominuję niniejszym Żywka, żeby napisał wpis pogodny w charakterze, ale jednocześnie szczery i prawdziwy.
Nominuję też Ambuloceta, żeby również, jak ja, opowiedział coś o swoich studiach.

--Koniec cytatu

2020-04-11 12:51

#292 patrykkubaszczyk Archived

A ja mianuje ciebie, abyś nagrała coś uroczego
Julito, zobaczym, co z tego wyjdzie.

2020-04-11 13:04

#293 Julitka

Sprecyzuj.
--Cytat (patrykkubaszczyk):
A ja mianuje ciebie, abyś nagrała coś uroczego
Julito, zobaczym, co z tego wyjdzie.

--Koniec cytatu

2020-04-11 13:13

#294 zywek

Aa, radosny wpis ale szczery... Coś nie w moim stylu, ale się zgadzam. Pojawi się na dniach.

2020-04-11 13:14

#295 Zuzler

Nominacja od MOni01, czyli wpis o codzienności na najmniej 6000 znaków jest już u mnie na blogu. Zapraszam.

2020-04-11 13:14

#296 patrykkubaszczyk Archived

Np. jak jakjeś koty się bawią, czy coś w tym stylu.

2020-04-11 13:23

#297 balteam

Dobra, czas Papier cie uaktywnić:D
Wybierz fragment z cyklu demonicznego lub Mistborn, tak od 3 do 10 minut, No i tłumacz ładnie, ale nie mówię o jakimś profesjonalnym wykonaniu, po prostu zrób nagranie jak słuchasz i tłumaczysz, pałzuj, cofaj, nie trać czasu na jakieś goldwave.
Ewentualnie we're alive wybierz.
ps. Pamiętaj, że nominacji mogę dać więcej niż 1, także nie szalej z odwetem:D
Nagranie wrzuć do załącznika na tym wontku, albo stwórz swój blog, lub wyślij mi to sobie na bloga wrzucę dla wszystkich.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2020-04-11 14:42

#298 skrzypenka

Nominacja od Agaty wykonana.

Große Operndiva?
2020-04-11 16:12

#299 Mimi

No to masz Linduś kolejną - ode mnie. Ale spoczko, nietrudna. Napisz nam lub opowiedz o kosmetykach jakich używasz, ewentualnie o Twoich ulubionych. Taka babska nominacyjka. <3

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
2020-04-11 16:40

#300 patrykkubaszczyk Archived

Aj, ale coś mnie nie nominujecie za często :(

2020-04-11 16:42