Forum

A Hero's Call: spojlery, porady ETC

spoilery cheaty sejwy i takie tam

Poprzednia 9 / 31 Next

nuno69

#161 ·

Bo musisz pobrać ten updater z wersji 1.2.1
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

pates

#163 ·

z linka do pobrania zipa z którego pobierałeś 1 raz
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

grzegorzm

#164 ·

hahaha ciekawe czy ja to jeszcze mam.

nuno69

#165 ·

No właśnie. To jest problem tej gry, czasem ktoś po prostu zapomni updatera podienić
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

grzegorzm

#166 ·

i co teraz nie da się z tym nic z robić?

nuno69

#167 ·

Raczej nie, chyba że ktoś udostępni updater.
W związku z tym proszę kogoś o udostępnienie plików.
MOżesz też pobrać
www.outofsightgames.com/files/a-heros-call.zip

grzegorzm

#168 ·

i tu już ten updater będzie najnowszy?

nuno69

#169 ·

Tak.

grzegorzm

#170 ·

tylko, że link nie działa.

grzegorzm

#172 ·

Ja nie wiem strona ahc się ładuje i tyle.

nuno69

#173 ·

Aha, postawili bramkę na pobieraniu. Wiesz co? Sprubuję ci to skołować i wyślę tutaj dla potomnych

grzegorzm

#174 ·

dzięki. ja bym sobie pobrał to jeszcze raz ale trochę nie wiem jak bo przypomniałem sobie chasło do blindgamers.com, ale nie wiem co dalej.

grzegorzm

#175 ·

Powiedzcie mi czyli jak usunęło się maila z linkiem do ahc to już teraz na nowo nie mogę tego pobrać?

nuno69

#176 ·

No nie, trzeba linka z pamięci albo od kogoś. Debilizm

grzegorzm

#178 ·

dzięki, ale to żeczywiście debilne, że jak się linka straci to już nie pobierzesz.

grzegorzm

#179 ·

jak sprawdźić jaka jest wersja gry bo niby mi się aktualizowało, ale nie wiem czy się z aktualizowało bo w updater lok czy jakoś tak jest dalej jakaś stara wersja tak jak by się nie z aktualizowało.

pates

#180 ·

w nazwie okienka pisze np a heros call 3 4 5
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Poprzednia 9 / 31 Next