Śmieszne przesłuchy
Back to Humor, gry i zabawy#101 Adasadula
Przeglądam sobie gry z ag i nagle słyszę a blind geje. No kurrrrr ludzie to mają na prawdę łeb zryty. Okazało się że przekręciłem The Blind Eye xd.
#102 Monte
Internat, był już wieczór. Wychowawczyni właśnie skończyła dyżur, a my z koleżankami siedziałyśmy jeszcze w pokoju dziennym. Jedna z koleżanek zaproponowała mi coś słodkiego, a ja odpowiedziałam, że tak, chcę i dalej powiedziałam zdanie: :Ja mogę, bo jeszcze kłów nie myłam", a koleżanka zrozumiała ode mnie: "Ja mogę, bo jeszcze krów nie myłam". Uśmiałam się wtedy nieźle!
#103 bratczyk96
Dzień dobry! Nie dawno poprosiłem rodziców, aby mi wracając kupili mi wodę smakową w puszce o smaku limonkowo-arbuzowym w żabce. Natomiast oni zrozumieli mnie, iż prosiłem ich o krakersy.
#104 Adasadula
U kolegi usłyszałem c awast frajer xd
#105 daszekmdn
Nie wiem gdzie to umieścić, więc niech idzie tutaj:
Na forum inne jest wątek:
"Projekt lady dla niewidomych"
Pierwsze 5 sekund?
Yyyy, ale Jak oni chcą udostępniać ladę? Przecież na nią się tylko wykłada i pakuje zakupy. Kasę fiskalną to może by można. :D
#106 Monte
Czytam wpisy w wątku Skojarzenia i screenreader przeczytał nazwę użytkownika Lwica, a ja zrozumiałam ku**ica.
#107 kmicic92
Leci w radiu reklama i nagle słyszę, przeproś swój jeden procent podatku. Yyyyyy, że jak? Po chwili się zorientowałem że chodziło o przekaż jeden procent podatku.
#108 Monte
Do czego to doszło, żeby jeszcze procent podatku przepraszać. XD
#109 kmicic92
Noo i żebym to ja jeszcze wiedział za co d.
#110 Paulinux
Przeglądam notatki do Tyfloprzeglądu. Zamiast cyrk na dotyk, usłyszałam cykl narkotyk.
#111 Paulinux
Przeglądam wątki i słyszę:
Zwycięstwo logiki na dziecięcej Eurowizji.
Sobie myślę... Kogo porypało? Zobaczyłam drugi raz tytuł i już wiem że mnie :P
#112 daszekmdn
A co miało być?
#113 Paulinux
Polka wygrała na Eurowizji
#114 Monte
Siedzę na konferencjach i w tym momencie przyszło powiadomienie na śledzony przeze mnie wątek. Słuchając rozmowy, zamiast Zuzler zrozumiałam Hitler.
#115 Paulinux
Jakiś gościu na mojej tablicy Facebooka promował wydarzenie o nazwie dzień deskorolki. Zrozumiałam: dzień bez koronki.
#116 daszekmdn
Na mailu spam:
Deals especially designed for you.
Ja chwilę po obudzeniu:
Death especially designed for you. XD
#117 Postukujacy
Czytam wiadomości, jedna z nich:
Zysk nekrobanków wyniósłw tym roku...
Co?
Zysk netto banków wyniósłw tym roku...
#118 Adasadula
Czytam se blog Dasha "Kot czyta anonimowe", i opis jednego obrazka zrozumiałem jako obrazek przedstawia kota w locie xd, a było napisane obrazek przedstawiający ptaka w locie czy jakoś tak loll
#119 lwica
Rozmawiam z babcią.
ja, bo ona miała terapeutkę.
Babcia bardzo zdziwiona nieadekwatnie do sytuacji, co miała?
ja zdziwiona jej zdziwieniem, YYY, no, terapeutkę.
babcia, AAAA, bo ja usłyszałam telerandkę. :D
#120 daszekmdn
Z cyklu co zainteresowanie radiem robi z człowiekiem podczas przeglądania lokalnych grup sprzedażowych na FB:
Sprzedaż papryki żółtej i czerwonej z tunera . 1kg - 6 zł
Mindfuck, jak z tunera? Coś jest nie tak, sprawdzam ponownie:
"Sprzedaż papryki żółtej i czerwonej z tunela . 1kg - 6 zł"