Śmieszne przesłuchy
Back to Humor, gry i zabawy#301 daszekmdn
DREWNIANE OSZUSTWO - Tania krowa Z MARKETPLACE.
Eeeee?
DREWNIANE OSZUSTWO - TANI OPAŁ Z MARKETPLACE
#302 Monte
No, krowy raczej tanie nie są. :D Coś o tym wiem.
#303 Monte
Mój czytnik ekranu czyta: szybkie akcje, a ja nie wiedzieć czemu zrozumiałam: brzydkie akcje.
#304 DJGraco
Oo widzę nie tylko ja oglądam Poszukiwaczy Okazji :D
-- (daszekmdn):
DREWNIANE OSZUSTWO - Tania krowa Z MARKETPLACE.
Eeeee?
DREWNIANE OSZUSTWO - TANI OPAŁ Z MARKETPLACE
--
#305 DJGraco
Chcąc połączyć się z urządzeniem bluetooth. Na liście dostępnych smartbank i jakieś cyferki. A okazało się, że to smarttank.
#306 Postukujacy
Mam chyba coś nie tak z kawałkiem mózgu, bo przelatując po nagłówkach w Youtube, ciągle słyszę"
Kto zdobędzie głowy Brauna i Mentzena?
Zamiast: głosy.
#307 Zuzler
"Nie mów nikomu" - Karol na pufciach.
Że cooo?
"Nie mów nikomu" - Karolina Wójciak.
#308 DJGraco
See how your data is damaged
Yyyy, cooo?
See how your data is managed
#309 daszekmdn
Sprawdzam rapowe newsy:
Nas wygryzł Jaya-Z w walce o budowę kasyna w Nowym Jorku
Eee, Nas wygryzł jaja? Jakie jaja... Co jest?
Nas, wygryzł, Jaya-Z, w walce o budowę kasyna.
Ahaa, zwiecha roku :D.
#310 Paulinux
Zamiast nazwy wątku taxi na zamówienie usłyszałam tabsy na zamówienie. Myślałam, że to jakiś ćpuński wątek
#311 johnson
Chcę się dowiedzieć coś o tym magicznym stroiku korg ca-50. Lecę po wynikach, a tu... sklep muzyczny guwno. Że co? Aha. Sklep muzyczny Kutno.
#312 Kuba12565
przyjaciułka powiedziała, oczywiście, a ja, w piździe. x dd.
#313 Monte
Przeglądam zalogowanych użytkowników i trafiłam na nick Taiwał, a usłyszałam: Tajwan i musiałam przeczytać go kilka razy.
#314 Natalia2000
Wyświetliła mi się taka reklama,
24 miesiące gwarancji i 30 dni na zwrot – bezpieczne zakupy online.
LapLando.pl.
zrozumiałam, na klango.pl.
#315 bratczyk96
Dzień dobry! Kilka dni temu jak byłem sobie w sklepie i piłem sobie cole czekając na bułki, aż się upieką to pod koniec pracy dziewczyna mnie się spytała jak idą tam puszeczki, a ja usłyszałem jak idą tam koszyczki. Myślałem wtedy o jakie jej koszyczki chodziło.
#316 Paulinux
Jak ja lubię ludzi krzyczących na pół chaty. Zamiast mroźna aura opuszcza Polskę, usłyszałam mroźna Paula opuszcza forsę
#317 DJGraco
Michał Kasperczak, Damian Przybyła, Sylwester Piekarski, Wojciech Mann - Tyfloinformatyka Lat 90
Eeee? Co Mann robi w Tyflopodcascie?
Jeszcze raz:
Michał Kasperczak, Damian Przybyła, Sylwester Piekarski, Wojciech Maj - Tyfloinformatyka Lat 90
#318 Kuba12565
przeglądam se tiktoka, i nagle słysze, nerwowa dostawa z amazon????yyyyy, jeszcze raz. hodziło o darmowa dostawa z amazon x dd.
#319 djsenter
Dzisiaj na Eltenie z jakiegoś powodu rozpoznawaj znaczniki mordo, a nie markdown usłyszałem, serio :D
#320 Paulinux
A jak mówiłam: i gdzie ja znowu odłożyłam ten głupi telefon. To ludzie usłyszeli: I gdzie ja znowu odłożyłam ten ból Pitefa