Śmieszne przesłuchy
Back to Humor, gry i zabawy#221 Zuzler
Łódź, mówisz? DO Poznania zapraszam. :P
#222 misiek
Byłem nie raz i w Łodzi gorzej jednak.
#223 Zuzler
No jak, przecież to o poznańskich remontach memy robią. Prosze mnie tu nie zabierać. ;)
#224 misiek
No patrz, byłem pewien, że o łódzkich.
#225 daszekmdn
Co usłyszałem Z głośników znajomego?
Pobierz krowę.
Co?
Pobierz Chrome.
No ryknąłem śmiechem...
#226 kmicic92
Ostatnio byłem na wycieczce w Toruniu i tam w trakcie zwiedzania kupowaliśmy magnesy i pierniki. No i pani mówi, że magnesy się zmieszczą do plecaka pierniki też, a ja zamiast magnesy usłyszałem bagnety i się zastanawiałem po co nam bagnety.
#227 Postukujacy
Wciskam ctrl +k...
Pis został polubiony.
Zdecydowanie zbyt dużo tej polityki wszędzie ostatnio.
#228 johnson
Spoko. Teraz tak samo zrozumiałem, jak dowiedziałem się, iludzi polubiło ten pis.
#229 Eminka
Miałam taką sytuację że koleżanka powiedziała "Te notatki są naprawdę obszerne" a ja zrozumiałam "Te lodówki są naprawdę obszerne
#230 Eminka
I jeszcze coś. Jesteśmy z grupą siódmą i z naszą w kawiarni i pani powiedziała do mnie że mam ładną kurteczkę a ja zrozumiałam że mam ładną furteczkę
#231 Eminka
Rozmawiałam przed chwilą z Mk 242 i on powiedział "Mogę poprosić" a ja zrozumiałam "mam tego dosyć"
#232 Monte
Przed chwilą zamiast Poszukuję książki, zrozumiałam Oszukuję książki.
#233 daszekmdn
Porządki na dyskach wciąż trwają.
Przenoszenie 1 elementu z Konwersja do TuNazwaKatalogu.
Co usłyszałem?
Przenoszenie 1 elementu z Komercja... xD
#234 Eminka
U nas dzisiaj nie było prądu i jak on się włączył to koleżanka powiedziała że u nas światło się pali bo ja coś na ten temat powiedziałam a ja wtedy zrozumiałam "/ Warszawie coś się pali"
#235 Adasadula
Asertywny samorząd - dziwaczne wymagania (Kwestie prawne , Samodzielność niewidomych), Autor: Kat, wpisy: 14, Nowe: 9
#236 Snajper22
transmisje, na której sprzedawali ubrania, pani pokazuje skarpety i mówi: "Następne mamy wełniane skarpety."
Ja usłyszałam drewniane skarpety. :)
Cormac McCarthy, "Droga"
#237 johnson
Cytat.
Fionnuala występuje w irlandzkiej legendzie o dziewczynie przemienionej w narzędzie.
Z takim znaczeniem hyba curka by go nie dostała, ale że oryginalnie ona została przemieniona w łabędzia to co innego.
#238 Monte
Będąc w kuchni, spytałam mamę o obiad. Być może przez działającą dość głośno wentylację zamiast ziemniaki, zrozumiałam od mamy: drewniaki.
#239 johnson
Jakiś hyba suplemęt zawierał 1000 kilogram witaminy d3.
#240 Kat
W telewizji leciała reklama mleka modyfikowanego - Bebilon, a ja usłyszałam - Debilon.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("